2018-12-08 18:56:26
Φωτογραφία για Το Netflix κέρδισε 86,6 εκατομμύρια δολάρια απο χρήστες του iOS και του Android
Οι χρήστες των smartphones και tablet έφεραν στο Netflix κέρδος ρεκόρ. Η εταιρεία κέρδισε 86,6 εκατομμύρια δολάρια απο συνδρομές για τα gadgets το Νοέμβριο του 2018.   

Τα έσοδα του Netflix αυξήθηκαν κατά 77% από την ίδια περίοδο πέρυσι, όταν η εταιρεία κέρδισε συνολικά 49 εκατομμύρια δολάρια απο χρήστες κινητών συσκευών.

Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από την εταιρεία Sensor Tower, η οποία μελετά τα δεδομένα σε εφαρμογές, έχοντας έχει ήδη δημοσιεύσει παρόμοιες πληροφορίες και στο παρελθόν. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι νωρίτερα ο πιο επιτυχημένος μήνας για το Netflix ήταν τον Ιούλιο του 2018. Στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτες των gadgets έφεραν την εταιρεία 84,6 εκατομμύρια δολάρια.

Η Sensor Tower σημειώνει επίσης ότι παρά την απουσία ενός προφανή παράγοντα στην αύξηση της ανάπτυξης των συνδρομητών υπηρεσιών που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές, η κατάσταση αυτή μπορεί να συνδέεται με την συνεχώς αυξανόμενη αγορά των smartphone.


Οι χρήστες των smartphone και tablet ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος της αγοράς για το Netflix. Η εταιρεία άρχισε ακόμη να δοκιμάζει υπηρεσίες συνδρομητικής κινητής τηλεφωνίας για $ 4 το μήνα για τους ασιατικούς κατοίκους.

Από τις αρχές του 2018, η υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο ανερχόταν σε 117,58 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ η υποστήριξη μεταξύ των πλατφορμών για κινητές συσκευές, κονσόλες παιχνιδιών, αποκωδικοποιητές και έξυπνη τηλεόραση την καθιστούν την πιο συνηθισμένη στον κόσμο. Ίσως η κατάσταση να αλλάξει το επόμενο έτος, όταν η Apple θα παρουσιάσει την τηλεοπτική της υπηρεσία και θα αρχίσει να παράγει τις δικές της τηλεοπτικές εκπομπές και τηλεοπτικές εκπομπές.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ