2018-12-08 21:23:36
Φωτογραφία για Ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκος στο Συνέδριο της ΝΔ
Σύμφωνα με σημερινό (08/12/2018) δημοσίευμα της ΒΡΑΔΥΝΗΣ:

Ανοιχτές τις πόρτες της έχει η ΝΔ, σε όλους όσοι συμμερίζονται τις βασικές πολιτικές της προτάσεις. Και αυτό θα αποδειχτεί και στο τριήμερο (14 - 16 Δεκ. 2018) Συνέδριό της που ξεκινά την Παρασκευή 14 Δεκ. 2018.

Στην ολομέλεια της Κυριακής θα υπάρξει και μια ξεχωριστή ενότητα με τίτλο «Ανοιχτό Κόμμα, Ανοιχτό Βήμα», στην οποία το παρών θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες ο επιχειρηματίας στον τομέα του software Μάρκος Βερέμης, η καθηγήτρια Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Βάσω Κιντή, ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. Μιχαήλ Κωσταράκος, ο αναπληρωτής καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μάvoς Ματσαγγάνης, ο διευθυντής Ερευνών του Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης της «διαNEOσις» Κυριάκος Πιερρακάκης, και ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης.

Έτσι επιβεβαιώνει το δυναμικό της άνοιγμα στην κοινωνία, απευθυνόμενη και σε ανθρώπους που ουδέποτε την είχαν στηρίξει στο παρελθόν και στοχεύοντας σε μια πλατιά συστράτευση δυνάμεων, ώστε να ανοίξει ένα πραγματικά νέο κεφάλαιο για τη χώρα.

Δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιους στα ψηφοδέλτια.

(ΠΗΓΗ: ΒΡΑΔΥΝΗ 08/12/2018 - ΕΙΡ.ΜΠ. - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ