2018-12-09 11:20:30
Φωτογραφία για Και όμως - Ο πρωταγωνιστής της Επιστροφής έχει μπει στη φυλακή!
Καλεσμένος στο "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Μίχας, μιλώντας στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του στο μόντελινγκ αλλά και τη σειρά "Επιστροφή" στην οποία εμφανίζεται αυτή την περίοδο.

Στη διάρκεια της συζήτησης αποκάλυψε και μία απίστευτη περιπέτεια που έζησε στην Κίνα, που είχε και ως αποτέλεσμα να μπει φυλακή για μία ημέρα.

"Το πιο τρελό πράγμα που μου έχει συμβεί ήταν όταν μπήκα φυλακή στην Κίνα για μια μέρα. Δούλευα σαν μοντέλο τότε εκεί. Είχα τη ρουτίνα μου, πηγαίνω γυμναστήριο κι επιστρέφω το βράδυ σπίτι, μετά τα κάστινγκ. Και με πετυχαίνει με uber ο ατζέντης μου και μου λέει “έλα να σε πάω μέχρι το σούπερ μάρκετ”. Στην πόλη Γκουαντζού ήμουν, κοντά στο Χονγκ Κονγκ, πριν τρία χρόνια. Είναι βράδυ και πηγαίνω σπίτι. Μπαίνω στο Uber και μου πέφτει το κινητό, μια φορά έγινε. Παίρνουμε τηλέφωνο και αυτός ήθελε χρήματα. Συναντιόμαστε και του δίνω κάτι συμβολικό
. Αυτός είναι υποχρεωμένος να σου επιστρέψει ότι χάσεις" Και πρόσθεσε: «Πήγα να του δώσω κάτι, αλλά ήθελε παραπάνω. Και του το πήρα με το ζόρι το κινητό. Κι εκεί που του το παίρνω με το ζόρι, με δαγκώνει εδώ, το έχω ακόμα το σημάδι. Ήμουν τυχερός που δεν τον χτύπησα, απλά τον γράπωσα και τον γύρισα τούμπα, τον ακινητοποίησα και του πήρα το κινητό. Αν είχε σημάδι, δεν θα ξαναπάταγα Κίνα, απέλαση απευθείας. Ο νόμος είναι πάντα υπέρ του Κινέζου εκεί. Κάμερες παντού, μέσα σε δέκα λεπτά είχαν σκάσει μπατσικά. Μας πήγαν και τους δύο μέσα. Και μετά που βγήκαμε, έπαιρνε τηλέφωνο αυτός και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει".

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ