2018-12-09 12:05:24
Φωτογραφία για Μετά το ΝΗΣΙ ,ετοιμάζεται στο OPEN η νέα τηλεοπτική υπερπαραγωγή δια χειρός Μανουσάκη!
όλο το ρεπορτάζ για το νέο σίριάλ του - Αυτός είναι ο τίτλος

Μια νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά ξεκινά γυρίσματα τον Φεβρουάριο του 2019, το νέο μεγάλο πρότζεκτ του τηλεοπτικού σταθμού Open του Ιβάν Σαββίδη. Η σειρά ,«Το Κόκκινο Ποτάμι», την οποία σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη και αναφέρεται στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Η σειρά θα γυριστεί σε Ελλάδα, Ρωσία και Γαλλία, ενώ κάθε επεισόδιο θα είναι κινηματογραφικών προδιαγραφών με γυρίσματα 10-15 ημερών. 

Όπως όλα δείχνουν, θα είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή που έχει γίνει μετά Το Νησί, τη σειρά του Mega που βασίστηκε στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Όπως δήλωσε ο Μανούσος Μανουσάκης σε συνέντευξή του στο Ethnos.gr, η ιδέα για τη σειρά γεννήθηκε πριν από 2 περίπου χρόνια, όταν διαβάζοντας ανακάλυψε πως υπάρχει μια μαύρη πτυχή της ελληνικής ιστορίας που δεν τη γνωρίζει καλά ο κόσμος
. την οποία ένιωσε την ανάγκη και την επιθυμία να φωτίσει. Όπως αναφέρει στη συνέχεια ο αγαπημένος σκηνοθέτης «Ένας άλλος λόγος που ήθελα να κάνω αυτή τη σειρά είναι ότι ζούμε σε μια εποχή που ενώ τα πράγματα είναι εξαιρετικά ρευστά γύρω μας εθελοτυφλούμε. Κάνουμε αυτή τη σειρά για να χτυπήσουμε ένα καμπανάκι ότι τα πράγματα ποτέ δεν είναι σίγουρα εάν δεν έχουμε πάρει τα μέτρα μας». 

Η υπόθεση της σειράς θα εκτυλίσσεται γύρω από ένα ζευγάρι από δύο διαφορετικές οικογένειες που είναι ερωτευμένοι και προσπαθούν να είναι μαζί. Ωστόσο οι διάφορες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν όπως η βία και η απανθρωπιά, τους οδηγούν σε χωρισμό χωρίς να γνωρίζει κανείς αν στη συνέχεια θα’ ναι πάλι μαζί. Η σειρά, Το Κόκκινο Ποτάμι, αναμένεται να προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα τον Οκτώβριο του 2019 και να ολοκληρωθεί σε 30 επεισόδια, ενώ ήδη μια dream team Ελλήνων ηθοποιών βρίσκονται σε συζητήσεις για τους κεντρικούς ρόλους.

Πηγή:  Peoplegreece

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ