2018-12-09 20:46:06
Φωτογραφία για Κρίσεις Αρχηγών ΕΔ μέχρι τέλος του έτους. Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι
Μέχρι το τέλους του έτους ή τις Αρχές του Νέου Έτους το ΚΥΣΕΑ θα κληθεί να αποφασίσει την Παράταση για ένα ακόμη χρόνο τη θητεία και των τριών Αρχηγών ή την Αποστρατεία τους ….

Οι Σημερινοί Αρχηγοί συμπληρώνουν την θητεία των 2 ετών την 16 Ιανουαρίου του 2019, με δικαίωμα παράτασης της θητείας για έναν ακόμη χρόνο, σενάριο όμως που δεν φαίνεται να είναι το ποιο πιθανό στη παρούσα φάση χωρίς να αποκλείεται τίποτε!

Σίγουρο πάντως φαίνεται να είναι ότι θα έχουμε και Κρίση Α/ΓΕΕΘΑ ώστε να επανέλθει η κανονική περίοδος Κρίσεων στο Στράτευμα που είναι ο Μήνας Μάρτιος !

Τα Σενάρια που παίζουν είναι να επιλεγεί ένας από τους τρεις σημερινούς Αρχηγούς και να τοποθετηθεί στη θέση του Αρχηγού …Αλλά

Αν το πάρουμε ότι η επιλογή γίνεται με εναλλαγή και των τριών Κλάδων, τότε είναι η σειρά της Πολεμικής Αεροπορίας με τον Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου νυν Α/ΓΕΑ να είναι ο ιδανικός Υποψήφιος, λιγόλογος και σκληρός πολεμιστής για όσους τον ξέρουν!


Είναι αυτός που διέδωσε και στήριξε το δόγμα ότι …Εμείς θα είμαστε αυτοί που προσγειωνόμαστε Τελευταίοι …Σε αυτήν την περίπτωση η προαγωγή του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας στη θέση του Α/ΓΕΑ πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

Πολλοί όμως είναι και εκείνοι που θεωρούν την υποψηφιότητα και την Επιλογή του νυν Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Στεφανή δεδομένη Εδώ αν έχουμε αυτό το Σενάριο, αναμένεται ότι θα προχωρήσει η προώθηση του νυν Στρατάρχη στην Αρχηγεία του ΓΕΣ, χωρίς να αποκλείονται όμως και εκπλήξεις …

Άγνωστος (Χ) είναι ο Αρχηγός του ΓΕΝ Αντιναύαρχος Τσούνης αν και εδώ τα πράγματα δείχνουν να περιπλέκονται

Υπάρχει στα Υπόγεια του Πενταγώνου και ένα άλλο Σενάριο που δείχνει τελευταία να προωθείται ...Να επιλεγεί Υποψήφιος εκτός των Τριών Αρχηγών, οπότε όλα αυτά θα ανατραπούν και θα έχουμε μεγάλης Έκτασης Αποστρατείες ειδικά στο Στρατό Ξηράς …Κάτι τέτοιο ειδικά αυτήν την Περίοδο, δεν θα είναι και ότι το καλύτερο !

Σε αναμονή του ΚΥΣΕΑ που δεν μπορεί να μην συγκληθεί έως και την 16η Ιανουαρίου του 2019 και Ας ελπίσουμε ότι θα επιλεγούν Αρχηγοί και όχι πολιτικοί φίλοι …

Η Εισήγηση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου θα είναι καταλυτική και αυτό πρέπει να το προσέξει ο ΥΠΑΜ… Γιατί το Καλοκαίρι προβλέπεται Θερμό, πολύ θερμό σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο …Χωρίς να αποκλείεται η Κάλπη των Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών Εκλογών στη Θράκη να υποσκάψει απρόβλεπτες καταστάσεις και εντάσεις.

(ΠΗΓΗ: iellada.gr - veteranos.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ