2018-12-09 22:57:27
Φωτογραφία για Τον τρόπο να κρεμάσεις τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς να μπερδευτούν αποκαλύπτει ένας σχεδιαστής!
Ήρθε η ώρα επιτέλους να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αισθάνεσαι πολύ όμορφα και ευχάριστα, ειδικά αν αυτό γίνεται με ανθρώπους που αγαπάς.

Όσο, όμως, ευχάριστη είναι η διαδικασία στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τόσο … μπέρδεμα -κυριολεκτικό- είναι το κεφάλαιο λαμπάκια. Όπως έχει προκύψει, η τοποθέτησή τους στο δέντρο είναι μια δύσκολη δουλειά.

Οι περισσότεροι βάζουν τα λαμπάκια στο δέντρο με οδηγό… τη συνήθεια, έτσι δηλαδή όπως έμαθαν από τους γονείς τους. Και κυρίως τα βάζουν κυκλικά, από την κορυφή ή από τη βάση του δέντρου και γύρω γύρω.

Ωστόσο, αυτός είναι ο λάθος τρόπος για να βάζεις το λαμπάκια στο δέντρο! Ο σχεδιαστής Φραντσέσκο Μπιλότο αποκαλύπτει τον ιδανικό τρόπο για να τα βάζουμε.

«Το καλύτερο είναι κρεμάς τα λαμπάκια κάθετα και όχι οριζόντια, καθώς έτσι θα είσαι σίγουρος πως το κάθε λαμπιόνι δεν θα “γυρίσει” και δεν θα κρυφτεί μέσα στο δέντρο».


Επίσης, τονίζει πως η πλευρά που δεν έχει το βύσμα για την πρίζα, πρέπει να τοποθετείται πάντα στην κορυφή του δέντρου. Αφού ξεκινήσεις από την κορυφή, συνέχισε κάθετα προς τα κάτω και κάντε το ίδιο ξανά και ξανά αφήνοντας περίπου μία παλάμη περιθώριο ανάμεσα στην κάθε πλευρά με λαμπιόνια.

Ακόμη ένα «συν» με το να βάλεις τα λαμπάκια κάθετα είναι πως θα έχεις πιο εύκολα πρόσβαση στα εσωτερικά κλαδιά του δέντρου ώστε να τα στολίσεις και πως επίσης αυτός ο τρόπος θα σε βοήθησε περισσότερο στο ξεστόλισμα.

O Μπιλότο μάλιστα αποκάλυψε ένα τρικ για να είναι πιο εντυπωσιακό το δέντρο σου. «Στόλισε τα πιο λαμπερά αντικείμενα στο εσωτερικό του δέντρου, καθώς όταν τοποθετήσεις τα λαμπάκια, τα στολίδια θα αντανακλώνται από το φως και έτσι το δέντρο σου θα μοιάζει πολύ πιο φωτεινό και πιο εντυπωσιακό».

Πηγή: healthynews.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ