2018-12-09 23:56:14
Φωτογραφία για ''Ήρθε λοιπόν η χθεσινή μέρα κ πολλοί δεν πήρανε τίποτα, ενώ κάποιοι άλλοι φτάσανε με τα χίλια ζόρια τα 260€''
Tου Νίκου Μπαλούρδου

Μας τελείωσαν κ τα αναδρομικά. Τα οποία μέχρι να τα πάρουμε μας σπασανε τα νεύρα, ενώ από χθες δημιούργησαν κ έναν έντονο εκνευρισμό - απογοήτευση σχετικά με το ποσό κ τους δικαιούχους.

Βομβαρδίστηκε ο απλός αστυνομικός σχεδόν δύο μήνες με πίνακες στα site αστυνομικού ενδιαφέροντος που έδειχναν ότι θα ξεκινήσει από τα 1300€ κ πείστηκε ότι το λιγότερο που μπορεί να δει στον λογαριασμό του μετά κ από τις όποιες κρατήσεις θα ήταν περίπου 1000€!

Ήρθε λοιπόν η χθεσινή μέρα κ πολλοί δεν πήρανε τίποτα, ενώ κάποιοι άλλοι φτάσανε με τα χίλια ζόρια τα 260€!

Το κακό είναι ότι αποδείχτηκε πως το προσωπικό δεν αντιλήφθηκε ότι τα συγκεκριμένα ποσά δεν ήταν παροχές των κυβερνώντων στο σύνολο του αστυνομικού προσωπικού αλλά αναδρομικά ποσά που αποδόθηκαν πίσω στους δικαιούχους τους.

Το χειρότερο όλων είναι ότι κανείς από τους υπευθύνους δεν βγήκε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Δεν μπορεί να έβλεπαν αυτούς τους πίνακες αυτοί που γνώριζαν κ να μην βγήκαν να προειδοποιήσουν ότι αυτά τα ποσά δεν αφορούν ΟΛΟ το προσωπικό!


Το τελειωτικό όμως χτύπημα κ αυτό που φοβάμαι ότι θα μείνει στην κοινωνία, είναι ότι επειδη μας έπιασε τους αστυνομικους μια φρενίτιδα για τα αναδρομικά στα social media, οι απλοί πολίτες πιστεύουν ότι όλοι μας πήραμε τουλάχιστον 1500€ ως δώρο εορτών από την κυβέρνηση!!!

Τίποτα δεν μας δώρισαν, ακομα δεν έχει επέλθει η ομαλότητα στους μισθούς μας, εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για το μισθολόγιο. Όρεξη να έχουμε δηλαδή να ασχολούμαστε!!!

 

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ