2018-12-10 12:45:16
Φωτογραφία για Αντώνης Αντωνίου: ''Η επιτυχία της ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ οφείλεται στην ποιότητα του χιούμορ''
Ο ηθοποιός ,Αντώνης Αντωνίου, που για 6η σεζόν...μουρμουρίζει στο σίριαλ του ALPHA, μιλά

στο Mytv για την επιτυχία του σίριαλ αλλά και τις θεατρικές του υποχρεώσεις.

Πού οφείλεται η επιτυχία της σειρά;

Στην ποιότητα του χιούμορ και γενικότερα στην ποιότητα των συγγραφέων αλλά και όλων των συντελεστών που δουλεύουν σε αυτή τη σειρά. Αυτό προϋποθέτει ήθος, σοβαρότητα ,και αγάπη για τον κόσμο. Όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν έναν ουσιαστικό καλλιτέχνη και όχι έναν κυνηγό της επιτυχίας. Νομίζω ότι αυτά είναι κυρίως που καθορίζουν μια καλή και αγνή σχέση με τον κόσμο, που νιώθει άτι κανείς δεν τον υποτιμά, κανείς δεν του κάνει τον έξυπνο, κανείς δεν τον καθοδηγεί. Πηγάζει μια ευγένεια μέσα από τη σειρά, η οποία απευθύνεται και στον τηλεθεατή. Αυτό είναι σημαντικό ,και σπάνιο πια, γενικότερα στην κοινωνία και στο πώς πορευόμαστε και στον χώρο της Τέχνης αλλά και σε γενικότερα θέματα, μιας και ευτελίζονται λίγο τα πράγματα και γίνονται λίγο άρπα κόλλα.  


Γιατί πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό;  

Λόγω της απελπισίας γενικά των ανθρώπων που έχουν ανάγκη κάπου να στηριχτούν και νομίζουν ότι με φθηνά κόλπα μπορούν να κερδίσουν πράγματα. Άμα δεν έχεις παρακαταθήκη κάποιες αξίες, μοιραία θα μεταχειριστείς άλλου είδους πράγματα για να επιβιώσεις, για να φανείς, για να καθιερωθείς. Αλλά από εκεί και πέρα, αν η ποιότητα που κουβαλάς είναι πιο καθοριστική από τις άλλες σου ανάγκες-γιατί και αυτές είναι λογικές-, αν καθορίζεται αυτό το κυνήγι της επαφής σου με τον κόσμο, της επιτυχίας που θέλεις, της καταξίωσης που θέλεις. Αν όλα αυτά διαποτίζονται από μια ποιότητα, από ένα ήθος και σεβασμό στον κόσμο -στον διπλανό σου δηλαδή-, νομίζω πως έχεις περισσότερες επιτυχίες και περισσότερες δυνατότητες να προχωρήσεις σωστά.  

Θεατρικά φέτος σας συναντάμε σε δύο παραστάσεις...  

Ναι, συνεχίζουμε για 6η χρονιά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, μία από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες τoυ θεάτρου μας, το έργο του Διονύση Χαριτόπουλου, «Αβγά μαύρα», μαζί με τη Νατάσα Ασίκη, σε δική μου σκηνοθεσία. Ακόμη, επιλέξαμε να ανεβάσουμε ένα νέο, ξένο έργο από τη Χιλή, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, «Ο θάνατος και η κόρη», στο οποίο παίζουμε με τη Νατάσα Ασίκη και τον Δημήτρη Κανέλλο σε δική μου επίσης σκηνοθεσία.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ