2018-12-11 10:05:17
Φωτογραφία για Καταιγιστικές εξελίξεις απόψε στο #tatouaz: Δύο δολοφονίες δημιουργούν μεγάλη αναταραχή στην υπόθεση του Δούκα!
Τι θα συμβεί απόψε στην πετυχημένη δραματική σειρά του ALPHA;

Συγκεκριμένα,απόψε:

Ο Νικόλας με τον Χάρη ξεκινούν ενδελεχή έρευνα για να ανακαλύψουν τον «Δούκα», κι όταν αποκαλύπτουν στην Τατιάνα ποιος πραγματικά είναι, αυτή πέφτει από τα σύννεφα, καθώς τον ξέρει πολύ καλά! Ο Σέκερης μεταφέρει τραγικά νέα στον Άλκη ο οποίος καταρρακώνεται. Στο μεταξύ, ο Ορφέας εξομολογείται στην Άννα πως θέλει να κάνει παιδί, ακόμα κι αν δεν είναι με την Ελένη! Δύο δολοφονίες δημιουργούν μεγάλη αναταραχή στην υπόθεση του Δούκα! Μια ολόκληρη μέρα έχει περάσει και η Τατιάνα δεν έχει νιώσει καθόλου το μωρό, γεγονός που κάνει τον Τόνυ να ανησυχεί πολύ! Ο Αλέξανδρος πιάνει την Άννα σε ένα μεγάλο ψέμα!

Ο Αλέξανδρος εξοργισμένος από τα ψέματα της Άννας, στρέφεται εναντίον όλων και απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Η Ελένη με τον Φίλιππο αποφασίζουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όσα αποκαλύπτονται σιγά-σιγά, θυμώνουν ακόμα περισσότερο τον Αλέξανδρο με αποτέλεσμα να μιλήσει πολύ σκληρά στην Άννα
. Παράλληλα, η οικογένεια Μελά δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα τα γεγονότα και περιμένει τον Παρασχάκη να έρθει για να πάρει το παιδί. Ο θάνατος της Νάνσυ θα συγκλονίσει τον Άλκη, ενώ ο Σέκερης εξακολουθεί να πιστεύει πως τα παιδιά τα πυροβόλησε κάποιος που εμπλεκόταν στο κύκλωμα που ήθελε να εκδικηθεί τη Νάνσυ. Η Άννα πολύ πληγωμένη από τη συμπεριφορά και τα λόγια του Άλεξ, παίρνει τη βαλίτσα της και φεύγει από το σπίτι, παρά τις προσπάθειες της Όλγας να τη σταματήσει.

Όλες οι εξελίξεις απόψε στις 21:50 στον ALPHA!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ