2018-12-11 11:43:15
Φωτογραφία για Βουλευτής Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης: Δεν είναι κακό να υπάρξει ΜΚΟ με σκοπό τη διδασκαλία της σλαβομακεδονικής γλώσσας [Βίντεο]
Κατά τον ίδιο «ξαφνικά εξελίσσεται προσχηματικά μια σε βαθμό υστερίας αναταραχή χωρίς λόγο» για τη Συμφωνία των Πρεσπών..

Την άποψη ότι δεν είναι κακό να γίνει μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό να υπάρξει η διδασκαλία της σλαβομακεδονικής γλώσσας διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

«Άλλο η διάδοση, άλλο η επιβολή» είπε ο κ. Δανέλλης και για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του είπε ότι «σας θυμίζω ότι το 2009 δημιουργήθηκε ένα κόμμα το Ουράνιο Τόξο που ήταν στα χνάρια του αλυτρωτισμού και πήρε 4,500 ψήφους. Όταν δεν υπάρχουν αλύτρωτοι δεν φοβόμαστε».

 Δανέλλης για την  διδασκαλία της σλαβομακεδονικής γλώσσας

Κατά τον ίδιο «ξαφνικά εξελίσσεται προσχηματικά μια σε βαθμό υστερίας αναταραχή χωρίς λόγο» για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Μέσα σε αυτή την εξέλιξη είδαμε ότι η συμφωνία λειτουργεί, οι διεθνείς εγγυήσεις που έχουμε ζητήσει λειτούργησαν άμεσα. Μόλις διαμαρτυρηθήκαμε για τιην αναφορά στους "Μακεδόνες του Αιγαίου" ο διεθνής παράγοντας, ο Στόλντερμπεργκ και ο Νίμιτς, ήταν θέμα ωρών να κάνει διορθωτική δήλωση η κυβέρνηση των Σκοπίων» πρόσθεσε ο κ. Δανέλλης.


Όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει ο βουλευτής του Ποταμιού είπε ότι «η συνείδησή μου επιβάλει να υπηρετήσω το εθνικό συμφέρον δηλαδή να ψηφίσω υπέρ της κύρωσης της Συμφωνίας».

Σε ερώτηση κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, αν θα παραιτηθεί είπε ότι «το Ποτάμι κι εγώ από την πρώτη στιγμή είχαμε πάρει απόφαση να υπερψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχει αλλάξει κάτι για να αλλάξουμε στάση».

protothema.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ