2018-12-11 15:17:29
Φωτογραφία για «Αναδρομικά» ε.ε. Στρατιωτικών: «Σκωτσέζικο ντουζ» από τις κρατήσεις στα ποσά (ΦΩΤΟ)
Όπως αναφέρει το onalert.gr:

Σε «σκωτσέζικο ντουζ» έχει εξελιχθεί το ζήτημα της καταβολής των αναδρομικών ποσών στους δικαιούχους εν ενεργεία αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους «έπεσε το στόμα» όταν είδαν το τελικό ποσό των κρατήσεων που θα υποστούν τα αναδρομικά που θα μπουν στις 13 Δεκεμβρίου στους λογαριασμούς τους.

Ήδη από χθες τα Γενικά Επιτελεία ξεκίνησαν την ανάρτηση των σχετικών υπολογιστικών φύλλων στις σχετικές τους εφαρμογές, με πρώτη την Πολεμική Αεροπορία και στην συνέχεια το Στρατό Ξηράς. Μάλιστα, τόσο μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του προσωπικού που η σχετική εφαρμογή μισθοδοσίας του ΓΕΑ «έπεσε» και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από το αρμόδιο προσωπικό του Επιτελείου για να λειτουργήσει εκ νέου το σύστημα.

Όμως, όταν τα στελέχη των ΕΔ κατάφεραν να δουν τα ποσά που θα τους αποδοθούν σίγουρα το συναίσθημα που τους κατέκλυσε ήταν αυτό της χαρμολύπης, καθώς διαπίστωσαν ότι τα οφειλόμενα ποσά των αναδρομικών είναι αρκετά «κουτσουρεμένα».

Στα χέρια μας βρέθηκε το σχετικό αναλυτικό φύλλο μισθοδοσίας ενός Ανθυπασπιστή του Στρατού Ξηράς, στο οποίο οι συνολικές κρατήσεις, σύμφωνα με τους δικούς μας υπολογισμούς αγγίζουν το 34,9% του συνολικού εφάπαξ ποσού!
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ