2018-12-11 21:39:22
Φωτογραφία για Με την κα Υπουργό ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού Ηπείρου - Κέρκυρας
Διαβάστε την ανακοίνωση τού Πολιτικού Προσωπικού Ηπείρου - Κέρκυρας:  Στα πλαίσια  επίσκεψης τους, στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου χθες Δευτέρα

10-12-2018, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα.  Όλγα Γεροβασίλη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, συναντήθηκαν με το Δ.Σ του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου - Κερκύρας. Στην συνάντηση παρεβρέθη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Στέφος καθώς και ο Γενικός Αστυνομικός  Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου Υποστράτηγος κ. Σκούμας Κων/νος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Παπανδρέου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ματθαίος Μπότσαρης, και το μέλος του Δ.Σ κα. Δάφνη Κωνσταντινίδη, ανέπτυξαν θέματα που απασχολούν το πολιτικό προσωπικό και από την πλευρά τους, η Υπουργός και ο Αρχηγός του Σώματος, τους υποσχέθηκαν ότι πάντα θα είναι αλληλέγγυοι και συμπαραστάτες στα αιτήματα του προσωπικού. Επίσης τους διαβεβαίωσαν ότι   θα προωθήσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, τα παρακάτω χρόνια αιτήματα, τα οποία είναι και αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.:


Τη θεσμοθέτηση της εργασίας πέραν του πενθήμερου  και για το Πολιτικό Προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. & Πυροσβεστικού Σώματος.

Την θεσμοθέτηση καθηκοντολογίου ( περιγραφή θέσεων εργασίας).

Νοσοκομειακή περίθαλψη  στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία της χώρα και για τους πολιτικούς υπαλλήλους της ΕΛ.ΑΣ & Πυροσβεστικού Σώματος.

Αξιοποίηση - στελέχωση των Υπηρεσιών της Διοικητικής Υποστήριξης με Πολιτικό Προσωπικό για την αξιοποίηση – εξοικονόμηση Αστυνομικού Προσωπικού.

Κινητικότητα - φορέας υποδοχής  για προσέλκυση υπαλλήλων από άλλους φορείς της Δημόσιας Διοίκησης.

Αλλαγή του τρόπου αξιολόγησης των υπαλλήλων λόγω ιδιαιτερότητας  του  χώρου.

         Τέλος  το Δ.Σ. ευχαρίστησε θερμά , την Υπουργό και το Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για την συνάντηση ευελπιστώντας σε μία μελλοντική αγαστή συνεργασία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                                         ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ