2018-12-12 09:31:31
Φωτογραφία για Η Κυβέρνηση παραπέμπει τη Ν.Δ. στα ευρωπαϊκά όργανα για τα περί «συναλλαγής»
Στα ευρωπαϊκά όργανα θα παραπέμψει η κυβέρνηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον χθεσινό ισχυρισμό του στη Βουλή πως ο Πρωθυπουργός αντήλλαξε τη διάσωση των συντάξεων με την επίλυση του «μακεδονικού».

Τις σχετικές πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το απόγευμα επιβεβαίωσε αργά τη νύχτα μέσω της ΕΡΤ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η κυβέρνηση θα αναδείξει το θέμα στον μέγιστο ευρωπαϊκό βαθμό» είπε, προσθέτοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης θα κληθεί να δώσει λογαριασμό ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) του οποίου η Ν.Δ. είναι μέλος.

Πάντως το σημείο που «πάγωσε» την πτέρυγα της Ν.Δ. ήταν το ερώτημα που τους απηύθυνε ο κ. Τσίπρας: «Στο κάτω κάτω, αφού θεωρείτε ότι η μη περικοπή των συντάξεων είναι το αποτέλεσμα της συναλλαγής για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τότε γιατί θα υπερψηφίσετε την μη περικοπή; Γιατί θα υπερψηφίσετε το αποτέλεσμα της δήθεν συναλλαγής;».

Ενδεικτική της αμηχανίας που επικράτησε στα «γαλάζια» έδρανα ήταν οι διευκρινίσεις που έδιναν στους διαδρόμους της Βουλής οι πλέον ψύχραιμοι βουλευτές της Ν.Δ., ότι δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης απλώς μετέφερε «αυτά που λέει ο κόσμος στα καφενεία» και όχι την δική του άποψη.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ