2018-12-12 10:53:24
Φωτογραφία για Κατρούγκαλος: Εντελώς απαράδεκτος ο συσχετισμός της μη περικοπής των συντάξεων με τη συμφωνία των Πρεσπών
Εντελώς απαράδεκτο χαρακτήρισε τον δήθεν συσχετισμό ανάμεσα στη μη περικοπή των συντάξεων και τη συμφωνία των Πρεσπών που έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ''ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104, 9 FM''.

Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να συκοφαντήσει την κυβέρνηση για ένα θέμα  το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Αυτό που έγινε στο θέμα των συντάξεων είναι ότι οι Ευρωπαίοι αντιλήφθηκαν ότι δεν ήταν αναγκαία η περικοπή εφόσον είχαν επιτευχθεί οι δημοσιονομικοί στόχοι. είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών.  

Ο κ. Κατρούγκαλος κάλεσε την αλβανική κυβέρνηση εφόσον θέλει να προχωρήσει στην ευρωπαϊκή της πορεία, να σέβεται τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Κάλεσε δε την αλβανική κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφαση για την απαλλοτρίωση των περιουσιών των Ελλήνων στη Χειμάρα και να επανεξετάσει το νόμο μεριμνώντας ώστε να αποδοθούν άμεσα τίτλοι ιδιοκτησίας σε όλους τους νόμιμους ιδιοκτήτες. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση δεν θα μείνει μόνο στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών αλλά θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις γι αυτό το θέμα.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ