2018-12-12 18:29:13
Φωτογραφία για Π. Καμμένος: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική
Μήνυμα προς την πΓΔΜ πως «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» έστειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ξεκίνησε περιοδεία σε όλα τα φυλάκια της παραμεθορίου, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ενόψει των Χριστουγέννων.

Από το φυλάκιο «Νίκη» στα σύνορα με την πΓΔΜ o κ. Καμμένος κάλεσε τους γείτονες να καταλάβουν ότι «συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά κατέστησε σαφές, θα πρέπει παράλληλα να καταλάβουν ότι όσο προκαλούν, όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις, η πόρτα της Ελλάδος θα είναι κλειστή και η πόρτα της Ελλάδος είναι η πόρτα της Ευρώπης και της Δύσης. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο ώστε να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι «η Ελλάδα οδηγείται σε μια καινούρια ημέρα όπου τα νέα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν με ευημερία και να μην αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κρίσης που αντιμετώπισαν οι δικές μας γενιές».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε επίσης τα συνοριακά φυλάκια Λαιμού, Κρυσταλλοπηγής, Γράμμου και Διποταμιάς. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το φυλάκιο Μολυβδοσκέπαστου.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ