2018-12-12 22:36:13
Φωτογραφία για Έτος Μέριμνας Προσωπικού! Κλείνει η ΛΑΦ Λάρισας εορταστικές ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Του Ηλία Προύφα

Άλλο πάλι κι αυτό. Κλειστή θα παραμείνει η ΛΑΦ Λάρισας, εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, η Λέσχη θα παραμείνει κλειστή τη Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων 26 Δεκεμβρίου 2018 καθώς και στις 1 και 2 Ιανουαρίου 2019. Ο λόγος που επικαλείται η 1η Στρατιά, έχει σχέση με τη χορήγηση εορταστικής άδειας που θα δοθεί στο προσωπικό.

Δεν γνωρίζουμε τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, η απόφαση όμως αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από στρατιωτικούς της Λάρισας, οι οποίοι όπως ανέφεραν, είναι υπέρ της χορήγησης άδειας στους συναδέλφους τους, αλλά όφειλε η 1η Στρατιά, να βρει τρόπο, έτσι ώστε  η ΛΑΦ, να είναι όλες τις εορταστικές ημέρες ανοιχτή.

''Δε θέλουμε να κάνουμε ρεβεγιόν στη Λέσχη, ανέφεραν στελέχη γιατί θα μείνουμε σπίτι με τις οικογένειές μας, όμως τη Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και κυρίως την Δεύτερη ημέρα της Πρωτοχρονιάς, που το κέντρο της Λάρισας, θα είναι γεμάτο, θα μπορούσαμε να πάμε για φαγητό στη ΛΑΦ με συναδέλφους μας για πιο οικονομικά''.

Να σημειώσουμε ότι από μία πρόχειρη έρευνα για το εάν θα υπάρχουν ΛΑΦ ανοιχτές εκείνες τις ημέρες ή γενικότερα κλείνουν, διαπιστώσαμε ότι οι ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, Ορεστιάδας και Κιλκίς θα είναι ανοιχτές.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ