2018-12-13 01:27:32
Φωτογραφία για Έξαλλοι οι Γενικοί Γιατροί με τον υπ.Υγείας! Εκνευρισμός στη συγκέντρωση του κλάδου
Δήμητρα Ευθυμιάδου 

12 Δεκεμβρίου 2018

Εκνευρισμός επικράτησε στους κόλπους των Γενικών Γιατρών οι οποίοι πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Οι γιατροί έφθασαν στην Αθήνα από όλες τις περιοχές της Ελλάδος με στόχο να διατυπώσουν τις διαμαρτυρίες τους στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, αλλά και για να συναντηθεί αντιπροσωπεία του κλάδου μαζί του.

Άλλωστε οι Γενικοί Γιατροί αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα μεταξύ αυτών με το θεσμό του οικογενειακού γιατρού, ενώ την τελευταία στιγμή γλίτωσαν και τον αποκλεισμό τους από τη θεραπεία του Διαβήτη έπειτα από αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες τους. Δείτε ΕΔΩ ενδεικτικά τι συνέβη: «Στροφή 180 μοιρών του υπ. Υγείας! Και οι Γενικοί Γιατροί στη θεραπεία του διαβήτη»

Οι Γενικοί Γιατροί που συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας έγιναν έξαλλοι όταν έμαθαν πως ο υπουργός Υγείας ενώ γνώριζε ότι θα βρίσκονταν στην οδό Αριστοτέλους, αποχώρησε ένα τέταρτο νωρίτερα με αποτέλεσμα να μην τους συναντήσει ποτέ.

Τη φωτιά ανέλαβε να σβήσει ο συνηθώς συγκαταβατικός αν.Γενικός Γραμματέας Σταμάτης Βαρδαρός ο οποίος πρότεινε στους συγκεντρωμένους Γενικούς Γιατρούς να συναντήσουν τον Γενικό Γραμματέα Γ.Γιαννόπουλο.

Ωστόσο ο κλάδος αρνήθηκε, ενώ προς στιγμήν επικράτησε ένταση κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τη συνάντηση.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ