2018-12-13 07:10:18
Φωτογραφία για Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, μαζί σε κοινούς αγώνες και διεκδικήσεις
Δημοσιεύουμε κείμενο τού Νίκου Πέτρου, που εξελέγη Α' Αντιπροέδρος της ΠΟΑΞΙΑ: Στο 29ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο  της Π.Ο.ΑΞΙ.Α , που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στη Χαλκίδα την

10 και 11 Δεκεμβρίου, ήμουν υποψήφιος για το Δ.Σ. με το συνδυασμό της Ε.Σ.Κ.Α. , της οποίας τυγχάνω να είμαι  ένα  από τα ιδρυτικά της  μέλη, από το 2015.

            Οι αντιπρόσωποι όλων των Ενώσεων Αξιωματικών   με εξέλεξαν και με τίμησαν με τη ψήφο τους.

            Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ.,  αμέσως συγκροτηθήκαμε σε σώμα για την εκλογή του προεδρείου της Ομοσπονδίας μας. Από τη διαδικασία αυτή εξελέγη στη θέση του Α ´ Αντιπροέδρου.

               Θέση τιμητική, υπεύθυνη αλλά και  δικαίωσης των 22 και πλέον ετών αγώνα,διεκδίκησης και προσπάθειας σωστής και ειλικρινής εκπροσώπησης των Ελλήνων Αξιωματικών.   

           Θέση που με υποχρεώνει  να κάνω με περισσότερη θέρμη  αυτό που έμαθα να κάνω όλα αυτά τα χρόνια που μετέχω στο συνδικαλιστικό κίνημα της Αστυνομίας,  ως απλός στρατιώτης.                Έμαθα να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ  και να ΔΙΕΚΔΙΚΩ  για όλους τους συναδέλφους μου, ειδικότερα όμως για τους  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.


        ´Εμαθα να αγωνίζομαι για  την  επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας αλλά και την ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ μας στην Ελληνική κοινωνία,  στη θέση που πραγματικά μας ανήκει.

          Όλα αυτά αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα και μου δίνουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ότι θα επιτευχθούν όταν ξέρω πως ΠΡΟΕΔΡΟΣ είναι και πάλι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ.

Ένας Συναδελφος που με την παρουσία του και μόνο εξασφαλίζει με βεβαιότητα την επίτευξη των στόχων μας και συγχρόνως διασφαλίζει την ΕΝΟΤΗΤΑ στο συνδικαλιστικό κίνημα των Αξιωματικών!

         Ευχαριστώ όλους τους σύνεδρους  και ιδιαίτερα αυτούς που με  εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν καθώς και όλα μέλη του Δ.Σ  που με εξέλεξαν στη θέση αυτή.

        Υπόσχομαι  ότι θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω και ότι θα μπορώ στο τέλος της τριετίας  να τους κοιτάξω όλους  στα μάτια .

         Καλή αγωνιστική θητεία σε όλους μας,  με πολλές επιτυχίες προς όφελος των Αξιωματικών, της Αστυνομίας και της κοινωνίας.

Νικόλαος ΠΕΤΡΟΥ

Α ´ Αντιπρόεδρος Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

                   
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ