2018-12-13 07:29:15
Φωτογραφία για Οι Πυροσβέστες Eυχαριστούν τους Αστυνομικούς - Στρατιωτικούς και Λιμενικούς
Σε ανάρτηση του στο Facebook ο Επικεφαλής του Συνδυασμού "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ" Κεντρικής Μακεδονίας και Αιρετό Μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων Γιάννης Ιωαννίδης ,Ευχαριστεί Δημοσίως τους Συνδικαλιστές των Ενόπλων Δυνάμεων,της Αστυνομίας και του Λιμενικού για τις Προσφυγές κατά του Μνημονίου.

Ακολουθεί η ανάρτηση :

Μετά την καταβολή των αναδρομικών στο Πυροσβεστικό προσωπικό ,αισθανόμαστε την ανάγκη ως Πυροσβέστες να Ευχαριστήσουμε Δημοσίως τους Συνδικαλιστές των Ενόπλων Δυνάμεων,της Αστυνομίας και του Λιμενικού διότι αν δεν είχαν προσφύγει αυτοί στα Δικαστήρια για τις παράνομες περικοπές ΔΕΝ θα δικαιωνόμασταν ποτέ.

Η δική μας Ομοσπονδία (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) τότε δεν έκανε προσφυγή θεωρώντας αδύνατη και εκτός πραγματικότητας την δικαίωση μας.

Ευτυχώς διαψευστήκατε κύριοι και σήμερα 10.000 Πυροσβέστες με "πλάτες" Συναδέλφων άλλων Σωμάτων Ασφαλείας λαμβάνουν τα ποσά που τους είχαν παρανόμως παρακρατηθεί.


Είναι ηθικό πλέον θέμα και οι τότε υπεύθυνοι που αποφάσισαν την ΜΗ προσφυγή μας να δωρίσουν τα ποσά που τους αναλογούν σε Φιλανθρωπικούς Συλλόγους,είναι η πιο τίμια κίνηση που μπορούν να κάνουν για λόγους ευθιξίας.

Στο βίντεο,που ΠΡΕΠΕΙ όλοι οι Πυροσβέστες να δείτε,σας γυρίζω 5 χρόνια πίσω στο Συνέδριο της Αλεξανδρούπολης όπου ο τότε επικεφαλής του Συνδυασμού μας Grigoris Anastasiadis τονίζει την λανθασμένη κίνηση της Ομοσπονδίας της ΜΗ προσφυγής μας.

Λαμβάνει ειρωνεία και χλευασμό από το τότε Προεδρείο.

Η δικαίωση μας άργησε 5 χρόνια ... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!!!

protapyrosvestes.blogspot.com
_
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ