2018-12-13 08:20:42
Φωτογραφία για Ναταλία Μίγδου: «Οταν δέχτηκα το τηλεφώνημα του Ανδρέα Μορφονιού τρελάθηκα από τη χαρά μου»
Ύστερα από 13 χρόνια αποχής από τη μικρή οθόνη, η Ναταλία Μίγδου κάνει comeback!

Η ηθοποιός, την οποία έχουμε να δούμε τηλεοπτικά από τη σειρά του Alpha «Φύγε εσύ έλα εσύ», συναντά ξανά στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» συναδέλφους, με τους οποίους είχε παίξει την τελευταία φορά στο γυαλί, όπως ο Φάνης Μουρατίδης, η Τζένη Μπότση και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Οταν δέχτηκα το τηλεφώνημα του Ανδρέα Μορφονιού, ο οποίος μου είπε ότι θέλει να ερμηνεύσω τον ρόλο της Ναταλίας, της πρώην γυναίκας του Κίμωνα Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης), τρελάθηκα από τη χαρά μου. Μου είπε ότι αυτός ο ρόλος θα μου ταιριάζει, γιατί θέλει μια δυναμική γυναίκα να τον υποδυθεί» αναφέρει η Ναταλία στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Η ηρωίδα μου, λοιπόν, η οποία βρίσκεται για ταξίδι τουμέλιτος στο Ντουμπάι με τον νέο σύζυγό της, βλέποντας τον γιο της στις φωτογραφίες στο facebook μόνο και λυπημένο, αποφασίζει να πάει στο χωριό και να τον πάρει πίσω
. Με το που φτάνει και βλέπει τον πρώην άνδρα της, με τον οποίο διατηρεί ψυχρές σχέσεις, κάνει τα πάντα για να φύγει ο γιος τους από το πλευρό του. Το θέμα είναι ότι πάνω στην προσπάθειά της αυτή θα τσακωθεί με όλο το χωριό, με τους πάντες, καθώς είναι ξινή και απόλυτη. Ειλικρινά, ο σκηνοθέτης με έχει βάλει να καβγαδίσω με όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς και δη με τον Ανδρέα (Γιάννης Μπέζος) που τον λατρεύω ως ηθοποιό και ως άνθρωπο από τη συνεργασία μας στο σίριαλ “Ακρως οικογενειακόν”», λέει η ηθοποιός.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ευχαριστώ του Ηλία Βρέντα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το "ευχαριστώ" του Ηλία Βρέντα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ