2018-12-13 12:25:43
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Έκοψαν (5) πέντε έλατα απο τα Ακαρνανικά, για να τα κάνουν χριστουγεννιάτικα δέντρα;
Δεν είναι καταγγελία, αλλά έκκληση!!

Του Παναγιώτη Στάϊκου 

Υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου

              Μου κατήγγειλε κάτοικος από την Κανδήλα (εάν αληθεύει), ότι συνεργείο του Δήμου με το αυτοκίνητο του Δήμου ανέβηκαν στον Μπούμστο εκεί που υπάρχουν λιγοστά έλατα και θα έπρεπε να τα φροντίζουμε ως κόρη οφθαλμού και έκοψαν πάνω από (5) πέντε έλατα.

      Γιατί, γιατί γιατί;;;;; αυτή η καταστροφή στο φυσικό μας περιβάλλον, το οποίο έχουμε χρέος να το προστατεύουμε όλοι μας.....     

       Αφού υπάρχουν έλατα, τα οποία είναι από καλλιέργειες, τα οποία πωλούνται στο εμπόριο, που  καλλιεργούν σε κάποιες περιοχές της Χώρας μας κάποιοι αγρότες σε ιδιόκτητα κτήματα, τα οποία όταν τα κόψουν τα ξαναφυτεύουν και έτσι έχουν ένα εισόδημα και να μην καταστρέφεται το περιβάλλον μας.

         Γιατί λοιπόν αν δεν είχε προγραμματιστεί από τον Δήμο η αγορά τους, δεν μου έλεγαν να πάω εγώ να τους φέρω (5) έλατα. Για όνομα θεού δεν κάνουν και εκατομμύρια.

        Δεν θέλω να γίνομαι γκρινιάρης τέτοιες ημέρες, αλλά απλά κάνω μαζί με τις ευχές για χαρούμενες και ευτυχισμένες γιορτές και έκκληση να μην ξανακόψουμε τα λιγοστά έλατα, που υπάρχουν στον τόπο μας.

Χρόνια πολλά .!!!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Αστακός 13/12/2018

Παναγιώτης Στάικος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ