2018-12-13 16:18:22
Φωτογραφία για Άλλα χρήματα να περιμένουν οι Στρατιωτικοί μέχρι τα Χριστούγεννα; Τι απάντησε ο Καμμένος (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος, σήμερα 13/12/2018, από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την 1η Στρατιά, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και την 110 Πτέρυγα Μάχης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου: Άλλα χρήματα να περιμένουν οι Στρατιωτικοί μέχρι τα Χριστούγεννα; ο Υπουργός απάντησε ότι: Αυτή είναι δική μας δουλειά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Για τα αναδρομικά

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ:Κύριε Υπουργέ, η επίσκεψή σας συμπίπτει με την καταβολή των αναδρομικών στους ένστολους.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Η καταβολή των αναδρομικών ήταν ένα θέμα που αποτελούσε βασικό αίτημα προς τον Πρωθυπουργό από την πρώτη στιγμή της συγκρότησης της Κυβέρνησης. Ήταν μια αδικία σε βάρος του προσωπικού. Δεν κάνουμε κανένα δώρο στους στρατιωτικούς, τους δίνουμε πίσω τα οφειλόμενα, τα οποία κακώς είχαν παρακρατήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις.


Θεωρώ, όμως, ότι η καταβολή των αναδρομικών είναι μια δικαίωση. Μπορώ να πω ότι φέτος, πέραν της αναδιοργάνωσης και των επιχειρησιακών θεμάτων, για εμένα και τη στρατιωτική ηγεσία δύο θέματα ήταν πολύ βασικά: Πρώτον, η αποκατάσταση αυτής της αδικίας των αναδρομικών και δεύτερον, η απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνταν στην Τουρκία.

Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υπογράμμισε πως «εάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας».

(ΠΗΓΗ: larissanet.gr)
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ