2018-12-13 18:27:21
Φωτογραφία για Εκπρόσωποι των Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου συμμετείχαν στο 29ο  εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ
Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου: Ο πρόεδρος (Α/Υ ΖΗΦΟΣ Αναστάσιος), ο γενικός γραμματέας (Α/Α’ ΒΑΣΙΛΑΛΗΣ Πέτρος) και οι τρεις αντιπρόσωποι (Α/Υ

ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ευθύμιος, Α/Β’ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος και Υ/Α’ ΔΟΞΑΚΗΣ Βασίλειος), έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συμμετείχαν στο 29οεκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου 2018 στη Χαλκίδα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο πρόεδρος της Ένωσης μας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ζητήματα όπως:

·         Το κόστος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των αστυνομικών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους

·         Η εξασφάλιση κάρτας ελεύθερης μετακίνησης με τα ΜΜΜ της Αττικής στους αστυνομικούς της περιφέρειας.

·         Η έγκαιρη και επαρκής ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό των Υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με την αστυνόμευση των αεροδρομίων και τουριστικών προορισμών της περιοχής μας, τουλάχιστον από το μήνα Απρίλιο


·         τη στελέχωση των γενικών και μερικών διαχειρίσεων των επιτελείων των Γενικών Περιφερειακών Διευθύνσεων και Διευθύνσεων Αστυνομίας με προσωπικό ειδικών καθηκόντων ή πτυχιούχους αστυνομικούς (οικονομικών-λογιστικής).

Η Ένωση μας, με ενότητα και δυναμισμό, στηρίζει και συμπορεύεται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας στον κοινό αγώνα διεκδίκησης των οικονομικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ