2018-12-13 18:43:40
Φωτογραφία για Το πογκρόμ κατόχων και ... οι ατζεντοκλάστες μετά το φιάσο με τα ημερολόγια της ΕΛΑΣ!!!
Η αστυνομία μετά το περιβόητο φιάσκο με τα ημερολόγια της και την αναγνώριση της "Μακεδονίας" ως και της "Βόρειας Κύπρου", αναζητά τους ... αιρετικούς "ατζεντόδουλους" υπηρετούντες και

ιδιώτες που την έχουν προμηθευτεί και φυσικά την είχαν προπληρώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις ημέρες που μεσολάβησαν από το φιάσκο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το bloko.gr και μετά την επιχείρηση συγκέντρωσης ανά την Ελλάδα των ημερολογίων και το συναφές ξήλωμα 14 αστυνομικών, διαπιστώθηκαν ελλείμματα στην απογραφή, όπερ σημαίνει πως κάποιοι δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις της αυτού αγίας οικογένειας της ηγεσίας και παρακράτησαν το ιστορικό κειμήλιο της γεωγραφικής αβελτηρίας.

Με το πέρας κατά τη συντεχνιακή ιδιόλεκτο απογραφή, οι όψιμοι μετά το φιάσκο ατζεντοκλάστες, απέστειλαν απόρρητα σημειώματα σε επικεφαλής υπηρεσιών και διευθυντές νομών από τις οποίες δεν προέκυψε καθολική επιστροφή των -δημοσιογραφική τη αδεία- ... χρεωστήτως καταβληθέντων ημερολογίων, αν είχαν διαπιστώσει το λάθος (προφανώς για να ελεγχθούν αρμοδίως με ΕΔΕ), εάν γνωρίζουν άλλους αστυνομικούς που (προσέξτε) αυτοπροσώπως αντιλήφθηκαν το λάθος (προφανώς για να ελεγχθούν αρμοδίως με ΕΔΕ) και αν έχουν ανακληθεί στο σύνολο τους οι ατζέντες.


Εμείς ποια τί να πούμε και τί προσθέσουμε ενώπιον μιας τέτοιας κατάστασης; Παραμένουμε ασκαρδαμυκτί και άφωνοι ενώπιον της εξακολουθητικά αντιαισθητικής αβελτηρίας που κρίνει και χαρακτηρίζει τέτοια ανοίκεια ύψους, βάθους και έκτασης αβελτηρία.

του Γιώργου Καραϊβάζ

Διαβάστε επίσης

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Η ΕΛ.ΑΣ. μαζεύει το ασυμμάζευτο φιάσκο με τα ημερολόγια

Η διαταγή μετά το φιάσκο της ΕΛΑΣ για την απόσυρση των ημερολογίων της ντροπής- "Να μην μείνει κανένα...."

Ανακαλεί μετά το φιάσκο ο Άρης τις ατζέντες και διέταξε έρευνα για τους μανδαρίνους... Μα καλά, δεν την είδε;

MACEDONIA και ... Βόρεια Κύπρος στο ημερολόγιο της αστυνομίας- Αναγνώρισαν και το ψευδοκράτος!!!
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ