2018-12-13 19:45:12
Φωτογραφία για Οι πιο άκυροι τρόποι με τους οποίους ένας άνδρας προσπαθεί να εντυπωσιάσει!
Αν και οι γυναίκες έχουν «κατηγορηθεί» ότι είναι αυτές που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, εντούτοις και οι άνδρες διψάνε για προσοχή.

Οι τρόποι με τους οποίους προσπαθούν να το πετύχουν είναι πάρα πολλοί και κάποια από αυτούς είναι εντελώς άκυροι.

Δες παρακάτω τι εννοούμε:

Αργούν να απαντήσουν για να φανούν άνετοι

Εντάξει, κάποιες φορές πιάνει η αλήθεια είναι. Αλλά σε ειδικές περιπτώσεις βγάζει μάτι ότι γίνεται επίτηδες.

Μιλάνε δυνατά

Το σκηνικό: Παρέα έχει βγει σε μεζεδοπωλείο ένα κρύο Σαββατόβραδο. Στην παρέα έχει έρθει μία εντυπωσιακή κοπέλα. Πώς αντιδρά ο μέσος άνδρας ώστε να της τραβήξει την προσοχή; Φωνάζει φυσικά. Κάθε άποψή του πρέπει να ακουστεί στα περισσότερα δυνατά ντεσιμπέλ. Κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει ότι ο πίθηκος με τον άνθρωπο χωρίστηκαν εκατομμύρια χρόνια πριν.

Γίνονται αλαζόνες

Πρέπει να μάθεις όλα τα επιτεύγματα που είχαν από τη βρεφική τους ηλικία μέχρι σήμερα. Από το πότε μίλησαν πρώτη φορά, μέχρι τι θέση είχαν στο ποδόσφαιρο 5Χ5 στο Γυμνάσιο. Εντωμεταξύ, τα μισά από αυτά, συνήθως είναι φούμαρα.


Φοράνε στενά ρούχα

Η αλήθεια είναι ότι τα φούτερ δεν φτιάχτηκαν για να τονίζουν τα μπράτσα. Και το Small το φοράνε άτομα που έχουν ύψος μέχρι 1.67. Ενδεικτικά: Το Medium καλύπτει ένα εύρος ύψους από 1.69 μέχρι 1.77, το Large 1.79 μέχρι 1.84 και το XL 1.87 μέχρι 1.92. Αυτό που συνήθως κάνουν λάθος κάποιοι άνδρες είναι ότι νομίζουν πως αν φορέσουν Large κάποιος θα τους πει χοντρούς.

Περηφανεύονται γι’ αυτά που δεν πρέπει

Αυτά που πρέπει να κρατάνε για τον εαυτό τους. Για παράδειγμα, νομίζουν ότι είναι προς τιμή τους αν αναφέρουν εκείνη τη μέρα που φώναξαν στον υφιστάμενό τους.

Ξέρεις ποιοι είναι αυτοί;

Όχι, πες μας, ξέρεις; Ξέρεις που δουλεύουν; Ξέρεις ποιούς ξέρουν; Πόσα κιλά σηκώνουν στην μπάρα; Πόσο γνωστοί είναι στη Θύρα Χ, Ψ, Ζ; Τι νομίζεις; Ότι έχεις βγει με κανέναν τελευταίο;

Ξέρεις πόσα λεφτά έχουν;

Κι αν δεν το ξέρεις, στο ραντεβού αυτό πρέπει να το μάθεις. Είναι ικανοί να κουβαλάνε χίλια ευρώ σε μετρητά, στην κωλότσεπη, ώστε να τα βγάλουν όταν χρειαστεί να πληρώσουν για να δεις πόσα έχουν. Ορισμένες στιγμές, μπορούν να γίνουν τόσο θλιβεροί.

Εσύ δεν ξέρεις

Το λεγόμενο mansplaining. Mansplaining είναι ένα πορτμαντό των λέξεων man (άνδρας) και explaining (εξήγηση) και ορίζεται ως «η πράξη του να εξηγείς κάτι σε κάποιον, συνήθως ένας άνδρας σε μια γυναίκα, με τρόπο περιφρονητικό ή πατροναριστικό» (Wikipedia).  Για παράδειγμα, ξεκινάς μία κουβέντα που σε ενδιαφέρει και σου απαντάει ξεκινώντας με τη φράση «Εγώ θα σου πω». Έπειτα, με ύφος ικανοποιημένου ταρίφα, έχει κάνει τη χειρότερη ανάλυση που άκουσες ποτέ. Φυσικά και νομίζει ότι η ανάλυση ήταν τέλεια.

Όταν λένε ότι είναι φεμινιστές

Φήμες λένε ότι το 99.9% των ανδρών που λένε ότι είναι φεμινιστές, είναι μισογύνηδες. Ξέρεις γιατί; Γιατί όταν ξεστομίζουν αυτήν την κουβέντα, ακολουθεί και ένα «αλλά» μετά.

Είναι ιππότες και αυτό πρέπει να το ξέρεις

Είναι όμορφο να ανοίγει ο συνοδός την πόρτα για να περάσεις ή να σε βοηθάει να βάλεις το παλτό σου. Αυτές οι κινήσεις είναι ευγενικές και θεμιτές. Όταν όμως οι άνδρες διαπληκτίζονται για το τραπέζι που τους έβαλαν να καθίσουν, την παραγγελία που άργησε ή, στο δρόμο, μαινόμενοι αποκρίνονται στον πισινό τους επειδή δεν διατήρησε τις ασφαλείς αποστάσεις, ντρέπεσαι λίγο για λογαριασμό τους.

Πηγή: in2life.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ