2018-12-13 20:00:12
Φωτογραφία για Αυτά πρέπει να γίνουν στο Παγκρήτιο για την Εθνική
Την Τρίτη κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ, παραβρέθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο και κατέγραψε όλα όσα πρέπει να γίνουν ώστε να δοθεί το τελικό ΟΚ στην ΕΠΟ για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει η Εθνική ομάδα το εν λόγω στάδιο ως έδρα της, τουλάχιστον για τα προκριματικά του EURO 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΟΥΕΦΑ εξέφρασε την ικανοποίησή της από όσα είδε, αλλά όπως ήταν φυσιολογικό εξέφρασε κάποιες απαιτήσεις για βελτιώσεις

που πρέπει να γίνουν τόσο για λειτουργικούς και αγωνιστικούς λόγους όσο και για μιντιακούς λόγους. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το τηλεοπτικό κομμάτι είναι ιδιαίτερης βαρύτητας για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Έτσι λοιπόν θα πρέπει:

- Να γίνουν εργασίες αποκατάστασης και συντήρης του στεγάστρου, στο οποίο εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

- Να γίνουν εργασίες στα αποδυτήρια των ομάδων και ιδιαίτερα των φιλοξενούμενων.

- Να γίνουν εργασίες στα δημοσιογραφικά θεωρία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων.


- Να γίνουν βελτιώσεις στον χλοοτάπητα  

- Να γίνουν εργασίες καλλωπισμού (πχ βαψίματα) τόσο στο εσωτερικό του Σταδίου, όσο και στο εξωτερικό αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο.

- Να γίνουν βελτιώσεις στο ticketing (εκδοτήρια, γκισέ, τουρνικέ κλπ.)

Όλα αυτά τα έργα και όσα ακόμα εντόπισε η ΟΥΕΦΑ, αναμένεται να αποσταλλούν στην ΕΠΟ με επιστολή ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες. Άπαντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι όσες εργασίες κριθούν απαραίτητες θα υλοποιηθούν και το Παγκρήτιο θα αποτελέσει την νέα έδρα της Εθνικής μας ομάδας ενώ και το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εξέφρασε την αισιοδοξία πως σύντομα θα δοθεί το τελικό ΟΚ.  Σε ότι έχει να κάνει με τα χρονοδιαγράμματα, η ΕΠΟ θα πρέπει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου να έχει δηλώσει την έδρα της Εθνικής ομάδας για τα ματς με Ιταλία και Αρμενία. Αυτό δε σημαίνει πως το deadline για τα έργα στο Παγκρήτιο είναι το ίδιο από τη στιγμή που τα ματς είναι σχεδόν τέσσερις μήνες αργότερα. Τα έργα μπορούν να ολοκληρωθούν και μετά την δήλωση του Παγκρητίου ως έδρα, αρκεί να υπάρχουν οι εγγυήσεις και τα χρονοδιαγράμματα της ολοκλήρωσης των βελτιωτικών έργων. Όλα λοιπόν δείχνουν πως το Ηράκλειο θα είναι η πρωτεύουσα της Εθνικής ομάδας για το 2019 τουλάχιστον, έδρα της το Παγκρήτιο και σπίτη της το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ