2018-12-14 01:04:02
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο «καθηγητής» ψυχολογίας που διώκεται για απάτη
Κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «καθηγητή»

ψυχολογίας που διώκεται για απάτη

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ιστοσελίδας του 61χρονου ημεδαπού Γιώργου Πασχαλίδη.

Εις βάρος του κ. Πασχαλίδη, που εμφανιζότν ως «καθηγητής», ψυχολογίας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος ή συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ, για έκθεση κατά συρροή, από την οποία προέκυψε και βαριά βλάβη στην υγεία παθόντος και για παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή.

Η προσωπική ιστοσελίδα του 61χρονου είναι η: www.georgepaschalidis.gr .

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 29-05-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων και τον εντοπισμό άλλων παθόντων έκθεσης ή και απάτης, αλλά και την αποτροπή τυχόν τέλεσης των αναφερόμενων αδικημάτων.


Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388353. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Τι αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, γεννημένος το 1957 και μεγαλωμένος στο Αιγίνιο της Πιερίας, είναι ερευνητής και συγγραφέας 16 βιβλίων, πολλά εκ των οποίων έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσικα και Πολωνικά.

Έχει ανακαλύψει το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis, σύμφωνα με το οποίο όλοι οι άνθρωποι ανήκουμε σε τρεις μόνο τύπους προσωπικότητας, τους οποίους ονόμασε Α,Β και Γ. Την ανακάλυψή του αυτή την προσφέρει στην επιστημονική κοινότητα με σκοπό ο άνθρωπος να μπορέσει, αφού γνωρίσει τον εαυτό του (αυτογνωσία) και τους άλλους (ετερογνωσία) να συνυπάρχει με τους γύρω του και το περιβάλλον του με αρμονία και απώτερο σκοπό την ευτυχία του. Για την ανωτέρω ανακάλυψή του έχει βραβευτεί και είναι πλέον καθηγητής Ψυχολογίας του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis της Ιδιωτικής Ρώσικης Ακαδημίας Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης.

Είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών της Ρωσίας.

Η δραστηριότητά του και το ερευνητικό του έργο ξεκινά στα τέλη του 2000 και οι πρώτες ανακοινώσεις του, δημοσιεύσεις και βραβεύσεις έρχονται το 2010 και αφορούν τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος.

Ακρογωνιαίο λίθο του έργου του αποτέλεσε η μοναδική ανακάλυψη του Mοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis, καρπός και επιστέγασμα των δεκαεπτά χρόνων διαρκούς και εντατικής έρευνας, μελέτης και παρατήρησης, και εν συνεχεία, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες, οι πολλαπλές εφαρμογές του Μοντέλου στην Ιατρική, την Εκπαίδευση, τον Αθλητισμό, την Ψυχολογία, την Διοίκηση επιχειρήσεων.

Το 2010 βραβεύεται με το ΙX (9ο) Διεθνές Βραβείο «Giuseppe Sciacca» του Πανεπιστημίου του Βατικανού (Pontificia Universita Urbaniana) και το 2012 βραβεύεται από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Το 2015 γίνεται μέλος του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών της Ρωσίας και το 2016 του απονέμεται από την Ιδιωτική Ακαδημία Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης της Ρωσίας ο τίτλος του Διδάκτορα Ψυχολογίας του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis.

Το 2017 του απονέμεται από την Ιδιωτική Ακαδημία Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης της Ρωσίας το παράσημο «Vladimir Vernadsky II» για τη συνεισφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ