2018-12-14 06:51:10
Φωτογραφία για Πώς κατάλαβαν ότι λείπουν τα πιστόλια από το ΑΤ Εξαρχείων
Δύο πιστόλια "έκαναν φτερά" μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων και τώρα οι "Αδιάφθοροι" της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να δουν ακριβώς τί έχει συμβεί. Σύμφωνα με τις

πληροφορίες του bloko.gr, η έρευνα ξεκίνησε, όταν αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στην περιοχή άκουσαν από τα χείλη τοξικομανών ότι ένας συνάδελφός τους πουλά πιστόλια. Επέστρεψαν στο τμήμα, το ανέφεραν, έγινε έλεγχος στον εφοριαμό και αποδείχθηκε ότι έλειπαν δύο πιστόλια USP.

Το θέμα αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με κείμενό του στο tovima.gr. Διαβάστε τί έγραψε: 

 Σοβαρή υπόθεση κλοπής δύο υπηρεσιακών όπλων μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛ.ΑΣ! Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα (σ.σ.

πραγματοποιείται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ) ξεκίνησε ύστερα από εξαμηνιαία επιθεώρηση του οπλισμού του τμήματος, όπου εντοπίσθηκε η απώλεια των όπλων.

Από τις σχετικές καταγραφές τελευταίων χρήσεων του οπλισμού του Τμήματος προκύπτει ότι ένα από αυτά «χάθηκε» περιέργως τον περασμένο Σεπτέμβριο και το άλλο προ δύο-τριών εβδομάδων.

Σύμφωνα με άλλες πηγές οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν την απώλεια οπλισμού στη διάρκεια ελέγχου πολιτών στην γύρω περιοχή που αναφέρθηκαν σε «πώληση υπηρεσιακών όπλων από αγνώστους».
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ