2018-12-14 11:19:55
Φωτογραφία για ''Δώρο Μητροπολίτη στον Πάνο Καμμένο από το Στρατηγό Ζερβάκη''
Του Ηλία Προύφα

''Επισκοπικό'' θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το δώρο που προσέφερε χθες στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. 

Συγκεκριμένα μετά την ομιλία του Υπουργού και κατά την ανταλλαγή των εθιμοτυπικών δώρων, ο Στρατηγός προσέφερε στον Πάνο Καμμένο, μία μεγάλη εικόνα του Πολιούχου της Λάρισας Αγίου Αχιλλείου.

Μεγάλη η χάρη του Αγίου, τον οποίο τιμούμε και σεβόμενα και εμείς ως κάτοικοι αυτής της πόλης, αλλά κατά την ταπεινή μας γνώμη, θεωρούμε ότι αυτό το δώρο ταίριαζε να το προσφέρει ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος. 

Δεν υπήρχαν κάποια δώρα που να αντιπροσωπεύουν την 1η Στρατιά, όπως ένα λεύκωμα με δραστηριότητες του σχηματισμού, ένα όπλο ή εν πάσι περιπτώσει κάτι που να παραπέμπει σε στρατιά και στρατό ξηράς;

Ο Πάνος Καμμένος πάντως ως ευσεβής και αυτός Υπουργός, το δέχθηκε με χαρά και αφού σταυροκοπήθηκε, ασπάστηκε την εικόνα του Αγίου.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι στην  επίσκεψη στο νέο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, όταν πραγματοποιηθεί σε νέα του περιοδεία στη Λάρισα, να λάβει ως δώρο μια μινιατούρα Πυροβόλου, που να αναγράφει ''Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΩΖΟΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ''. Καλό ως δώρο, αλλά όπως και να το κάνουμε, από Μητροπολίτη δε θα ταιριάζει.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ