2018-12-14 16:12:32
Φωτογραφία για Πρεμιέρα απόψε στον ALPHA!
«Τα μυαλά που κουβαλάς»

Α’ Προβολή

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει στο… μυαλό του καθενός;

Η 11χρονη Ράιλι μετακομίζει  με τους γονείς της  από την Μινεσότα στο Σαν Φρανσίσκο, και  τα πέντε συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία πρέπει να φροντίσουν να είναι χαρούμενη. Όμως κάτι πάει στραβά Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 21:20, ο Alpha παρουσιάζει σε Α’ προβολή, την ταινία κινουμένων σχεδίων «Τα μυαλά που κουβαλάς», που θεωρείται ήδη «instant classic» και εγγυάται νέα… μυαλά μετά τους τίτλους τέλους.

"Στο Κέντρο Ελέγχου του μυαλού της 11χρονης Ράιλι οι πέντε αισθήσεις δουλεύουν κανονικά και ασταμάτητα, υπό τη γενική διεύθυνση της ξέγνοιαστης Χαράς. Ο Φόβος ελέγχει τα θέματα ασφάλειας, ο Θυμός φροντίζει όλα να είναι ισορροπημένα, ενώ η Αηδία έχει αναλάβει την προστασία της από τις τοξίνες κάθε είδους. Η μόνη που δεν ξέρει ακριβώς το ρόλο της είναι η Λύπη.Όταν όμως η Ράιλι χρειαστεί να εγκαταλείψει την ήσυχη κωμόπολη που ζει με την οικογένειά της, για να μετακομίσουν στο Σαν Φρανσίσκο λόγω της μετάθεσης του πατέρα της, οι αισθήσεις παθαίνουν μεγάλη αναστάτωση. 


Οι συνέπειες δεν αργούν να φανούν. Χαρά και Λύπη μπερδεύουν τις θέσεις τους στο Κέντρο Ελέγχου και συνεπώς το… ρόλο τους. Ο Φόβος, ο Θυμός και η Αηδία αναλαμβάνουν τώρα προσωρινά τη γενική διεύθυνση του Κέντρου Ελέγχου. Όμως η Χαρά και η Λύπη, καθώς έχουν μπλέξει στις αχαρτογράφητες περιοχής της μακροπρόθεσμης μνήμης και των κέντρων ονείρου, έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους μέχρι να ξαναβρούν την πραγματική θέση και το ρόλο τους στο μυαλό της Ράιλι"

• Μια από τις πιο ευφυείς, πρωτότυπες και συγκινητικές ιστορίες, όχι μόνο του στούντιο της Disney-Pixar, αλλά και ολόκληρης της κινηματογραφικής βιομηχανίας, η οποία αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς.

• Η ταινία ήταν υποψήφια, μεταξύ άλλων, για δύο Όσκαρ® -καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου και καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων- εκ των οποίων κέρδισε το δεύτερο.

• Απέσπασε πλήθος άλλων υποψηφιοτήτων και βραβεύσεων στις παραπάνω κυρίως κατηγορίες για Χρυσή Σφαίρα, βραβείο BAFTA, People’s Choice Awards, Saturn Awards κ.α.

• Με μια πραγματικά σαρωτική επίδοση στα ταμεία της μεγάλης οθόνης, κατέχει ακόμα και σήμερα το ρεκόρ καλύτερου ανοίγματος ταινίας για πρώτο σαββατοκύριακο (πάνω από 90 εκατομμύρια δολάρια), ενώ σε συνολικές εισπράξεις διεθνώς ξεπέρασε τα 850 εκατομμύρια δολάρια.

• Κατέχει την 7η θέση στο παγκόσμιο box-office για τη χρονιά που προβλήθηκε και την 6η στο αντίστοιχο ελληνικό box-office.

Απόψε στις 21:20 στον ALPHA!

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ