2018-12-14 18:45:12
Φωτογραφία για Βάσια Παναγοπούλου: ''Ήταν δεδομένο πως θα μπω στο ΤΑΤΟΥΑΖ ,έχω τυφλή εμπιστοσύνη στη Βάνα''
Η Βάσια Παναγοπούλου επέστρεψε φέτος στη μικρή οθόνη μετά από πολλά χρόνια.

Η ηθοποιός έκλεισε φέτος στο ΤΑΤΟΥΑΖ ,και έτσι συνεργάζεται ξανά με τη σεναριογράφο, η οποία της έχει εμπιστευτεί σημαντικούς ρόλους στα σίριαλ του ΑΝΤ1.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απείχατε από τα τηλεοπτικά δρώμενα. ‘Ηταν συνειδητή επιλογή; 

«Ναι, απόλυτα, γιατί από τη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με το θέατρο, Χυτήριο, έπρεπε να ρίξω όλο το βάρος μου εκεί και αυτό έκανα. Ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου ότι θα τα καταφέρω να φτιάξω έναν χώρο πολιτισμού που θα ξεχωρίσει, και θεωρώ ότι το κατάφερα» 

Και η συνεργασία σας με τον Ανδρέα Γεωργίου πώς προέκυψε;  

«Έχουμε έναν κοινό δεσμό με τον Ανδρέα, που είναι η σεναριογράφος, Βάνα Δημητρίου. Με τη Βάνα έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και στον ''Έρωτα'' και στο ''Κάρμα''. Και όταν με πήρε ο Ανδρέας και μου είπε ''ξέρεις, η Βάνα λέει να το αποφασίσεις και να παίξεις'', ήταν δεδομένο ότι θα πω το ''ναι'', γιατί στη Βάνα έχω τυφλή εμπιστοσύνη». 

Όταν σας είπε ο Ανδρέας Γεωργίου ότι θα υποδυθείτε στο «Τατουάζ» τη μητέρα του, πώς νιώσατε; 

«Μια χαρά. Κοιτάξτε, εγώ δεν έχω αυτές τις βλακώδεις αναστολές που  έχουν να κάνουν με την ηλικία και ότι μια γυναίκα πρέπει συνέχεια να παριστάνει ότι είναι κάτι άλλο. Έχω ήδη τρία παιδιά, εκ των οποίων η κόρη μου είναι ήδη 28. Πόσο θα ‘πρεπε να είναι μια μαμά;».

Tv Έθνος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ