2018-12-14 23:52:43
Φωτογραφία για Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή οι Αστυνομικοί Καρδίτσας
Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Καρδίτσας: Συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Καρδίτσας Κύριο ΚΑΤΕΡΗ Γεώργιο, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί 14/12/2018 το Διοικητικό

Συμβούλιο της Ε.ΑΣ.Υ. στην οποία μετείχαν ο Πρόεδρος ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης, ο Αντιπρόεδρος ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ Σπυρίδων, ο Γεν. Γραμματέας ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης, ο Οργανωτικός Γραμματέας ΡΕΠΠΑΣ Στέργιος, τα μέλη ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ Αθανάσιος και ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ Ιωάννης.

  Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και στο προεδρείο της Ένωσης πέραν του εθιμοτυπικού, δόθηκε η ευκαιρία να θέσουν στον κύριο Διευθυντή κάποια απ τα προβλήματα που απασχολούν όχι μόνον τους συναδέλφους αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. παραδίδοντας ταυτόχρονα κείμενο το οποίο θα αποσταλεί στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. και στην Γενική Διεύθυνση Θεσσαλίας, όπου ρητά αναφέρονται προβλήματα που προέκυψαν με την εφαρμογή  του σχεδίου ΠΕΡΣΕΑΣ, ζητώντας για αρχή την ελαστικοποίηση του σχεδίου ενόψει εορτών και επανεξέταση αυτού από την νέα χρονιά, λαμβάνοντας το Αρχηγείο υπόψη πραγματικά στοιχεία και συνθήκες της κάθε υπηρεσίας.


  Απ την πλευρά του Κυρίου Διευθυντή  ζητήθηκε αγαστή συνεργασία και δεσμεύτηκε για σταδιακή διευθέτηση θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητάς του με δικαιοσύνη και σεβασμό στον συνάδελφο ανεξαρτήτου βαθμού.

 Ως  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, συνεχίζουμε να προβάλλουμε,  να συζητούμε και να προωθούμε ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας με τους αρμόδιους φορείς, αρνούμενοι να ωραιοποιήσουμε, να χαϊδέψουμε αυτιά και να κρύψουμε κάτω απ το χαλί προβλήματα που διαιωνίζονται και επιβαρύνουν την υπηρεσιακή και την οικογενειακή γαληνή των υπηρετούντων στο Νομό.

                                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

        ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης

Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ