2018-12-15 11:01:28
Φωτογραφία για Οδός Στάθη Λαζαρίδη στα Χανιά
Σε μία κίνηση που είναι, όχι μόνο συμβολική, αλλά κάτι πολύ παραπάνω για το αστυνομικό Σώμα συνολικά, προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Χανίων, υλοποιώντας την ιδέα που

είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, Νίκος Ξανθουδάκης και υιοθέτησε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο.

Στην συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να περάσει και να έρθει κατόπιν προς ψήφιση σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η αλλαγή ονόματος τμήματος της οδού Αντωνιάδου, δίπλα στο αστυνομικό μέγαρο, σε οδό Στάθη Λαζαρίδη.

Έτσι, μετά το μνημείο πεσόντων αστυνομικών που έχει δημιουργηθεί μπροστά από το αστυνομικό μέγαρο, με αφορμή τον θάνατο του Στάθη, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων προχωρά ένα βήμα παραπέρα, τιμώντας τη μνήμη ενός ανθρώπου που πλήρωσε με τη ζωή του την αφοσίωση στο καθήκον.

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας αναμένεται να είναι παρόντες οι γονείς του Στάθη, οι οποίοι θα έρθουν από τη μακρινή Κοζάνη, αλλά και η σύζυγος του Μαρία με την κόρη της -που δεν πρόλαβε ποτέ να γνωρίσει τον πατέρα της- προκειμένου να ευχαριστήσουν την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων και τον Δήμο για την πρωτοβουλία αυτή.

parakritika.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ