2018-12-15 17:30:49
Φωτογραφία για Το ευχαριστώ του Κώστα Πλατιά
Οι εκλογές για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας (ΠΟ.ΑΞΙ.Α) τελείωσαν και όπως σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, τελείωσαν και οι όποιοι ανταγωνισμοί μεταξύ των υποψηφίων. Από εδώ και πέρα πολύ

δουλειά περιμένει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο γιατί τα προβλήματα είναι εδώ και περιμένουν λύση. Λύσεις που μπορεί να συνεισφέρουν σε απόλυτο βαθμό στην μεγάλη και άοκνη προσπάθεια για την αποκατάσταση των αδικιών που επέβαλλε στον Κλάδο μας όλη αυτή η μνημονιακή κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα τα τελευταία χρόνια.  Μεταξύ άλλων για την νέα περίοδο πρέπει να αποτελέσουν άμεση προτεραιότητα:

Επέκταση της μάχιμης πενταετίας κατά δύο (2) έτη όταν συμπληρώνονται τριάντα-πέντε (35) έτη πραγματικής συνολικής Υπηρεσίας στο Σώμα, καθώς και επέκταση της σε όλες τις Υπηρεσίες του Σώματος.

Εντός του ΕΦΚΑ δημιουργία τμήματος απονομής Στρατιωτικών και Πολιτικών συντάξεων, ώστε αυτές να εκκαθαρίζονται σε μικρό χρονικό διάστημα.


Η θέσπιση επιδόματος τμηματάρχη για τους αξιωματικούς που κατέχουν θέση ευθύνης-Διοίκησης.

Ρυθμίσεις που αφορούν το βαθμολόγιο και βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Υποστελέχωση Υπηρεσιών – Υλικοτεχνική υποδομή και προώθηση σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Δράσεις ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα με σκοπό την βελτίωση της υπηρεσιακής και προσωπικής ζωής των συναδέλφων μας.

Στο σημείο αυτό θα ήταν παράλειψη να μην καταγραφεί στα θετικά το γεγονός ότι τόσο, στην εκλογή Προέδρου, Γενικού Γραμματέα, αλλά και των υπολοίπων (πλην μιας) θέσεων για το Δ.Σ. η εκλογή έτυχε της πλήρης αποδοχής των μελών των παρατάξεων δίνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι όλοι μαζί σαν μια γροθιά ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα προς όφελος των συναδέλφων μας.  

Συνάδελφοι, ο συνδικαλισμός των αστυνομικών αποτελεί τη μόνη νόμιμη διέξοδο προκειμένου να εκφράσουν τα επαγγελματικά τους  προβλήματα και να θεμελιωθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας με την εκάστοτε κυβέρνηση. Για αυτό λοιπόν, με αγωνιστική διάθεση, υπέρβαση, συνεννόηση και συσπείρωση, θα δώσουμε στην Αστυνομία μας και στον έλληνα Αστυνομικό το ρόλο που αρμόζει στην Ελληνική κοινωνία.

Κλείνοντας την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που στήριξαν την επιλογή μου, αλλά και σε όλους όσους δεν το έπραξαν, ακόμη και σε αυτούς που με πολέμησαν γιατί έτσι με έκαναν πιο δυνατό ώστε να συνεχίσω με την ίδια ζέση για την επίλυση των χρόνιων και πολλαπλών προβλημάτων μας.

                                                          Κωνσταντίνος Πλατιάς

                                                 Ειδ.Γραμ.Οικ.-Ασφαλ-Θεσμικών και θεμάτων Προσωπικού
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ