2018-12-16 11:05:18
Φωτογραφία για Το Traction παίρνει το αυτοκίνητο και πηγαίνει σε Χριστουγεννιάτικους προορισμούς!
Οι ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και το TRACTION κινείται ήδη σε γιορτινούς ρυθμούς. Για να υποδεχθούν τις μαγευτικές ημέρες, που έρχονται, ο Κώστας Στεφανής και η παρέα του μας ταξιδεύουν σε παραμυθένια μονοπάτια.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ Goodwood Revival: Παραμένοντας σε γιορτινό κλίμα, ο Κώστας Στεφανής ταξιδεύει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Chichester της Αγγλίας, σε ακόμη ένα Goodwood Revival! Ο λόγος για τη σημαντικότερη γιορτή-αναβίωση του αγωνιστικού γίγνεσθαι, κατά την οποία άπαντες ντύνονται με ρούχα εποχής και θαυμάζουν πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ακόμα και αεροπλάνα. Ευχάριστη έκπληξη, η ξεχωριστή συνέντευξη με τον θρύλο της Formula 1, Sir Jackie Stewart!

➢ Mercedes-AMG A35: Ο Μάνος Στεφανής ταξίδεψε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, για να οδηγήσει τη νέα Mercedes-AMG A35. Αποδίδει 306 ίππους, οι οποίοι μεταφέρονται στο δρόμο μέσω προηγμένης τετρακίνησης 4MATIC χαρίζοντας μοναδικές επιδόσεις


➢ Citroen C3 Aircross: Ο κρατούμενος Θωμάς Ευθυμίου, γνωρίζει σημαντικά μυστικά του Citroen C3 Aircross. Η ανακρίτρια Ινώ Στεφανή, προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες, ωστόσο εκείνος αντιστέκεται επιτυχώς, μέχρι να προστεθεί στην εξίσωση ο Νώντας Δουζίνας. Τι  συνέβη και ο Θωμάς Ευθυμίου «ομολόγησε», μεταφέροντας τα μυστικά της εξωτερικής σχεδίασης, των βραβευμένων κινητήρων, καθώς και του προηγμένου συστήματος πρόσφυσης Grip Control, που διαθέτει το γαλλικό crossover;

➢ Toyota Aygo: Το μικρό μοντέλο της Toyota συνεχίζει την πορεία του στις πόλεις του πλανήτη, με μικρές αλλαγές που έχουν στόχο να βελτιώσουν, αλλά σε καμία περίπτωση να αλλοιώσουν, μια ήδη επιτυχημένη συνταγή. Οι Μάνος Στεφανής και Θωμάς Ευθυμίου παρουσιάζουν την πρόσφατα ανανεωμένη εκδοχή του Toyota Aygo, που σκοπεύει να κάνει τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας, ακόμη καλύτερα.

Σήμερα στις 14:15 στο STAR!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Αρχηγέ μου» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Αρχηγέ μου» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ