2018-12-16 18:12:29
Φωτογραφία για Γιώργος Καλλιακμάνης: Επειδή βίωσα την φτώχεια σαν παιδί έχω ευαισθησία στα παιδιά
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών της διοργάνωσε η Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής με τον πρόεδρό της, Γιώργο Καλλιακμάνη, να δηλώνει: Επειδή ως παιδί βίωσα την φτώχεια και δεν μπορούσα καν να διανοηθώ ότι θα έχω δώρο Χριστουγέννων θα δώσω όπως άλλωστε το έκανα και μέχρι τώρα βαρύτητα στο χαμόγελο των παιδιών δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμανης στο κατάμεστο θέατρο, ευχαριστώντας παράλληλα τον Εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο στον οποίο απευθύνθηκε για την προσφορά των δώρων για τα παιδιά της Ένωσης.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Ένωσης και δείτε περισσότερες φωτογραφίες: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/12/2018 και ώρα 11:00, η παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

 Η παράσταση «Σαν παιδιού φαντασία»  μάγεψε μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους με την μοναδική της προσέγγιση στον κόσμο των συναισθημάτων, σκορπίζοντας απλόχερα την χαρά και την ευτυχία στα παιδικά πρόσωπα.

         Το θέατρο ήταν κατάμεστο και τα παιδιά αποχωρώντας έλαβαν πλούσια χριστουγεννιάτικα δώρα από το Άγιο Βασίλη  ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί τους.

         Ευχαριστούμε τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη χορηγία των παιδικών δώρων ο οποίος για άλλη μια φορά στηρίζει έμπρακτα την Ένωσή μας.

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ