2018-12-16 19:30:56
Φωτογραφία για Το Steam θα σταματήσει να εργάζεται στο MacOS Yosemite και παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple
Η υπηρεσία ηλεκτρονικής διανομής ηλεκτρονικών παιχνιδιών και προγραμμάτων το Steam ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα σταματήσει να υποστηρίζει τις παλιές εκδόσεις του MacOS από την 1η Ιανουαρίου του 2019.  

Από την 1η Ιανουαρίου 2019, το Steam θα σταματήσει επίσημα τις εκδόσεις macOS 10.7 ("Lion"), 10.8 ("Mountain Lion"), 10.9 ("Mavericks") και 10.10 ("Yosemite"). Αυτό σημαίνει ότι μετά την καθορισμένη ημερομηνία, η έκδοση του προγράμματος-πελάτη Steam δεν θα λειτουργεί πλέον σε αυτές τις εκδόσεις του macOS. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Steam, παιχνίδια και άλλα προϊόντα που αγοράζονται μέσω του Steam, οι χρήστες θα πρέπει να εγκαταστήσουν μια νεότερη έκδοση του macOS.

Οι τελευταίες λειτουργίες του Steam βασίζονται στο Google Chrome, το οποίο δεν είναι πλέον συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις macOS. Επιπλέον, οι μελλοντικές εκδόσεις του Steam απαιτούν macOS και ενημερώσεις ασφαλείας, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο στο macOS 10.11 ("El Capitan") και σε υψηλότερη έκδοση.


Το macOS 10.10 "Yosemite" κυκλοφόρησε το 2014. Ένα χρόνο αργότερα, αντικαταστάθηκε από την έκδοση 10.11 "El Capitan". Αυτό σημαίνει ότι το λειτουργικό σύστημα είναι μόλις τριών ετών και οι προγραμματιστές δεν το υποστηρίζουν πλέον. Ωστόσο, πολλοί χρήστες είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να ενημερώσουν τους υπολογιστές τους. Στα φόρουμ κοινότητας του Steam έχουν ήδη εμφανιστεί καταγγελίες ότι οι χρήστες θα χάσουν την πρόσβαση στις βιβλιοθήκες των παιχνιδιών τους, αν δεν ενημερωθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα οι χρήστες του YOSEMITE MacOS άρχισαν να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα ενημέρωσης του iTunes, λόγω του οποίου το πρόγραμμα περιήγησης Safari σταμάτησε να λειτουργεί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ