2018-12-17 12:46:16
Φωτογραφία για Τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ: 10 κιλά εκρηκτικών χρησιμοποίησαν οι βομβιστές! [Εικόνες-Βίντεο]
Βίντεο: Δείτε την εικόνα της καταστροφής από drone..

«Ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτίριο» Μέχρι και τον 6ο όροφο οι ζημιές - Κόπηκαν μασίφ σίδερά, ξεκόλλησαν τσιμέντα - Για πάρα πολύ επαγγελματικό χτύπημα μιλούν από την αντιτρομοκρατική - Γιατί «βλέπουν» την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών

Με βόμβα μεγάλης ισχύος φαίνεται ότι χτύπησαν οι βομβιστές τα ξημερώμα της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ με αστυνομικές πηγές να μιλούν για 10 κιλά εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκαν στον εκρηκτικό μηχανισμό. Αυτό που δεν έχουν ακόμα διευκρινίσει οι αστυνομικοί είναι αν η εκρηκτική ύλη ήταν αμμωνιοδυναμίτιδα ή ζελατοδυναμίτιδα.

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί μιλούν για «πάρα πολύ επαγγελματικό χτύπημα» επισημαίνοντας ότι στην έκταση των ζημιών έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι το σημείο στο οποίο είχε τοποθετηθεί ο μηχανισμός βοηθάει να εκτονωθεί το ωστικό κύμα προς τη μια πλευρά.

Ενδεικτικό της ισχύος του μηχανισμού που, κατά πληροφορίες, ήταν μέσα σε σάκο είναι το γεγονός ότι ζημιές και σπασμένα τζάμια υπάρχουν μέχρι και τον έκτο όροφο του κτηρίου που στεγάζει τον τηλεοπτικό σταθμό. Από την έκρηξη κόπηκε το μασίφ σίδερο, ενώ ξεκόλλησε και ένα κομμάτι τσιμέντου.

Δείτε εικόνες από drone:

Οι εικόνες τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό του κτηρίου αποτυπώνουν την καταστροφή που υπέστη το κτήριο.

πηγή - protothema.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ