2018-12-18 18:19:10
Φωτογραφία για Π. Καμμένος: Όταν θα έρθει το εθνικό θέμα, θα δούμε ποιος θα πάρει εθνική θέση
«Ένα μεγάλο μέρος της αποστολής μας έχει ολοκληρωθεί, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος. Όταν θα έρθει το εθνικό θέμα θα δούμε ποιος θα πάρει εθνική θέση, θα δούμε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη», δήλωσε Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ενώ σημείωσε πως «εμείς εδώ είμαστε και ο λαός θα μας κρίνει». «Πείτε στον ελληνικό λαό είναι ή όχι η κ. Μπακογιάννη εμπνευστής του όρου Βόρεια Μακεδονία;», τόνισε απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2019 στη Βουλή, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στερούσαν από την αγορά και τις επιχειρήσεις χρηματοδότηση, τη στιγμή όπως όπως είπε, εξασφάλιζαν χρηματοδότηση για τα κόμματά τους και για επιχειρηματίες. «Και βλέπω σήμερα έκπληκτος αυτούς που καταδίκασαν την χώρα να παριστάνουν σήμερα τους πατριώτες», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η οικονομική κρίση ήταν και κρίση ηθικών αξιών. Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να αντιληφθούν ότι «αυτός που συμμετέχει σε συμμορίες κατασπατάλησης των ευρωπαϊκών πόρων δεν θα σπαταλήσει ούτε ένα ευρώ για να στηρίξει την οικονομία».


Ο Υπουργός Άμυνας κατηγόρησε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ότι ακολουθούσαν εντολές χωρίς να λαμβάνουν πρωτοβουλίες υπέρ της χώρας. Είπε επίσης ότι γίνονται πράξη όσα υποσχέθηκε η κυβέρνηση στις 21 Αυγούστου, ημέρα που ολοκληρώθηκε το τρίτο πρόγραμμα προσαρμογής.

Για το Υπουργείο Άμυνας, ανέφερε ότι σταθεροποιήθηκε τα τελευταία χρόνια ο προϋπολογισμός του. Καταλήγοντας και απαντώντας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης περί μετατροπής της χώρας σε Βενεζουέλα από τους ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος καταλόγισε στη Ν.Δ. πως «αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας με όλα τα ακροδεξιά στελέχη πού έχει μαζέψει θα κάνει την Ελλάδα Κολομβία».

«The New Daily Mail»
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ευχές του Αρχηγού ΓΕΝ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ευχές του Αρχηγού ΓΕΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ