2018-12-18 19:26:35
Φωτογραφία για Ποια διαβεβαίωση έδωσε η Όλγα Γεροβασίλη για τα αναδρομικά των Ειδικών Φρουρών
Διαβάστε την ανακοίνωση τού ΣΕΦΕΑΑ: Σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2018  το Προεδρείο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α πραγματοποίησε συνάντηση  με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κυρία Όλγα

Γεροβασίλη στο γραφείο της επί της οδού Κατεχάκη .Παρόντες στη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης  κ. Αναγνωστάκης Δημήτρης και ο Προϊστάμενος Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης  και Πληροφορικής  κ. Τζιοβάρας Παναγιώτης καθώς και συνεργάτες της κας Υπουργού.

                Παρά το γεγονός ότι η συζήτηση που διήρκεσε επί μακρόν και  επεκτάθηκε σε γενικά θέματα -αιτήματα- σε σχέση με τα προβλήματα  του ένστολου προσωπικού  της Ελληνικής Αστυνομίας του οποίου τυγχάνει να  προΐσταται πολιτικά, επικεντρώσαμε στο πρόσφατα ανακύψαν θέμα της μη καταβολής των ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ σε αρκετά μεγάλο αριθμό συναδέλφων Ειδικών Φρουρών και Αστυνομικών που προέρχονται από αυτούς

                Αφού το Προεδρείο επιχειρηματολόγησε στην κατεύθυνση του να αποδοθεί το υπόλοιπο  50% των αναδρομικών στο χαμηλόβαθμο και πλέον χαμηλόμισθο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που πρόσφατα το  αποστερήθηκε  σε σχέση με όλο το υπόλοιπο προσωπικό έλαβε από την κυρία Υπουργό ως απάντηση τα εξής :


                Αντιλαμβάνεται σε απόλυτο βαθμό το δημιουργηθέν  αίσθημα  απογοήτευσης σε ένα κομμάτι προσωπικού που μαζί με τους υπόλοιπους ένστολους "θυσιάζεται " στην υπηρεσία του πολίτη και της Τάξης. Διαβεβαιώνει ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αναλάβει πολιτική πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της ρύθμισης του προβλήματος σε σχέση και εφόσον ληφθεί η συναίνεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Ο χρόνος αποτελεί πιεστικό παράγοντα μιας και η επιθυμία της είναι η προσπάθεια  να ολοκληρωθεί  εντός του τρέχοντος έτους. Σε κάθε περίπτωση θα λάβουμε ενημέρωση από την ίδια για την έκβαση του ζητήματος.

                Η κυρία Υπουργός αναφερόμενη στα υπόλοιπα μείζονος επίσης θέματα, μας ανακοίνωσε ότι στις προθέσεις της είναι και έχουν δρομολογηθεί παράλληλα μια σειρά θεμάτων  που θα αποτελέσουν τομή στην Ελληνική Αστυνομία με επίκεντρο τον επαγγελματία  Αστυνομικό, αλλά κυρίως τον άνθρωπο αστυνομικό. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα δεσμεύτηκε για συνάντηση, ώστε να  δεχθεί στα πλαίσια ειλικρινούς συνεργασίας, προτάσεις για τα φλέγοντα θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας στο σύνολό του.

Ο Πρόεδρος επ' ευκαιρία της συνάντησης  επέδωσε αναμνηστικό δώρο, με το λογότυπο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α και με περιεχόμενο στυλό και πένα .

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ως μοναδικός θεματοφύλακας, εκφραστής  και διεκδικητής  των δικαιωμάτων των Ειδικών Φρουρών και των προερχομένων εξ αυτών Αστυνομικών, διατηρώντας την αισιοδοξία του αλλά και την αγωνιστική του διάθεση και εγρήγορση, αναμένει  εξελίξεις τις οποίες και θα σας μεταφέρει !

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ