2018-12-18 21:47:55
Φωτογραφία για Η Αλ Αϊν έκανε την έκπληξη και πάει τελικό
Η Αλ Αΐν σόκαρε τη Ρίβερ στα πέναλτι, καθώς την κέρδισε με 5-4 και πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η ομάδα του Μάρκους Μπεργκ που μπήκε από το παράθυρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (ως διοργανώτρια) και απέκλεισε διαδοχικά την Ουέλινγκτον και την Εσπεράνς Τύνιδας έκανε τρίτο θαύμα στην σειρά και περιμένει στον τελικό είτε την Ρεάλ Μαδρίτης είτε την Κασίμα Άντλερς.

Σε όλη την παράταση αγωνίστηκε ο Σκόκο που πέτυχε και πέναλτι. Η Αλ Αΐν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 3ο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ. Μετά από κόρνερ ο Μπεργκ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κι έκανε το 0-1. Ωστόσο η Ρίβερ απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 11’. Ο Εσά είπε όχι σε διαδοχικά σουτ των Πράτο και Παλάσιος, ο Πράτο έκανε νέο σουτ και ο Μπορέ από κοντά με προβολή έγραψε το 1-1. Και μάλιστα στο 16’, ο Μαρτίνεθ έβγαλε κάθετα στον Μπορέ που από δεξιά με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1
. Στο 25’ ο Αρμάνι είπε όχι σε σουτ του Ελ Σαχάτ, ενώ στο 30’ σταμάτησε και  το σουτ του Σιοτάνι και στο 33’ η κεφαλιά του Μπεργκ πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 45+1’ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Σαχάτ μετά τη χρήση του VAR.  Η Αλ Αΐν μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 51’ o Κάιο έκανε όμορφη κίνηση από αριστερά και με δεξί σουτ έγραψε το 2-2. Στο 59’ και στο 60’ ο Εσά νίκησε εις διπλούν τον Μπορέ, ενώ στο 68’ η Ρίβερ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Αχμάντ στον Κάσκο, αλλά ο Μαρτίνεθ σημάδεψε το δοκάρι από την άσπρη βούλα και στην επαναφορά ο Κάσκο έστειλε άουτ την μπάλα. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση  όπου η Ρίβερ πίεσε αλλά δε βρήκε γκολ κι έτσι πήγαμε στα πέναλτι. Ο Κάιο έκανε το 0-1 για την Αλ Αΐν και ο Σκόκο ισοφάρισε σε 1-1 ενώ ο Σιοτάνι έκανε το 1-2 και ο Κιντέρο το 2-2. Μπαντάρ και Πράτο έκαναν το 3-3 και ο Αμέρ Αμπντουλρχαμάν έκανε το 3-4 ενώ ο Μπορέ έκανε το 4-4 και ο Ισλάμ το 4-5. Μοιραίος για τη Ρίβερ ήταν ο Έντσο Πέρες που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Εσά.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ