2018-12-19 21:05:16
Φωτογραφία για Ενισχύουν το reality στοιχείο - Όλο το ρεπορτάζ...
Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει στις αρχές της νέας χρονιάς ο καινούργιος κύκλος του «Master Chef» από τη συχνότητα του STAR.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει casting από την εταιρεία παραγωγής για να επιλεγούν τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στα πρώτα γυρίσματα, ενώ υπάρχουν πολλά… μαγειρέματα για το ποιοι θα πάρουν τελικά την «ποδιά» του διαγωνιζόμενου.

Μπορεί ο προηγούμενος κύκλος να είχε δημιουργήσει αντιδράσεις από την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του «Master Chef»  υποστηρίζοντας πως αυτό που έβγαινε από το κανάλι της Κηφισιάς ήταν περισσότερο ριάλιτι από αυτό που ήθελαν, αλλά όπως φαίνεται τη φετινή σεζόν η… δόση θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Για να το πετύχουν αυτό άλλωστε έβγαλαν στον αέρα και το Master Chef Junior ώστε να κατευνάσουν οι αντιδράσεις από το εξωτερικό!

H εντολή που έχει δοθεί είναι οι διαγωνιζόμενοι να πρέπει πρωτίστως να… μαγειρεύουν καταστάσεις μπροστά στις κάμερες ώστε αυτό που θα… σερβίρεται στους τηλεθεατές να είναι πιο… πικάντικο από το πιάτο που θα δίνεται για κρίση από την επιτροπή
. Αν λοιπόν κάποιοι… μαγειρεύουν το ριάλιτι όπως πρέπει τότε το πιάτο που θα σερβίρεται στην κριτική επιτροπή θα είναι… δευτερευούσης αξίας που άλλωστε αυτή θα αποφασίζει. Σε αυτή τη… γραμμή φαίνεται ότι αντιδρούν κάποιοι αλλά όπως φαίνεται, επειδή τους υπενθύμισαν το… παράδειγμα με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που αντιδρούσε για την «έξτρα δόση ριάλιτι» και απομακρύνθηκε από το «Master Chef» μάλλον θα… αγνοήσουν τις μαγειρικές επιδόσεις και θα σταθούν σε άλλες… ικανότητες προκειμένου να «μαγειρευτεί» ένα ριάλιτι πρόγραμμα με… ολίγη δόση από μαγειρική!

Στόχος και επιθυμία μάλιστα των στελεχών του σταθμού είναι το ριάλιτι να ξεκινήσει να σερβίρεται στους τηλεθεατές το πρώτο δεκαπενθήμερο Ιανουαρίου ώστε να προλάβει να…. φουντώσει πριν επιστρέψει το «Survivor» στο τηλεοπτικό τοπίο…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ