2018-12-25 21:47:36
Φωτογραφία για Πώς να αντιμετωπίσετε προβλήματα σύνδεσης στο Internet στο iOS 12.1.2
Μετά την κυκλοφορία του iOS 12.1.2, πολλοί χρήστες iPhone άρχισαν να διαμαρτύρονται για προβλήματα με τη σύνδεση στο Internet μέσω του κυψελοειδούς δικτύου.Έτσι βρέθηκε μια προσωρινή λύση για την επίλυση τέτοιων προβλημάτων. 

Στην περιγραφή της τελευταίας έκδοσης του iOS, σημειώθηκαν μόνο δύο σημεία της ενημέρωσης: η πρώτη λύση σχετίζεται με τη λειτουργικότητα της eSIM και η δεύτερη με τα προβλήματα της κυψελοειδούς επικοινωνίας στην Τουρκία.

Μετά την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος, οι χρήστες των iPhone άρχισαν να δημοσιεύουν μηνύματα στο Twitter  και στο λογαριασμό υποστήριξης της εταιρίας σχετικά με τον αυτόματο τερματισμό των κυψελοειδών δεδομένων και την απώλεια του δικτύου.

"Hello @Apple @AppleSupport Έχετε λύση για το iOS 12.1.2; Από την Παρασκευή το iPhone της συζύγου μου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλέφωνο ", γράφει ένας από τους χρήστες του Twitter.


Είναι ενδιαφέρον ότι ένας από τους ιδιοκτήτες του iOS smartphone ανέφερε ότι η εφαρμογή του Facebook ήταν σταθερή και ότι το Safari και άλλα προγράμματα δεν ήταν.

"@AppleSupport μετά την αναβάθμιση στο iOS 12.1.2 η μόνη εφαρμογή που μπορεί να έχει πρόσβαση σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είναι το Facebook, όλα τα άλλα δίνουν λάθος ότι δεν υπάρχει σύνδεση".

"@AppleSupport @Apple Χρησιμοποιώ το iPhone 8 Plus στο iOS 12.1.3 beta και έχω πρόβλημα με τη σύνδεση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αυτό συμβαίνει και με την έκδοση λειτουργικού συστήματος 12.1.2. Τι πρέπει να κάνω; "

"Σας ευχαριστούμε @Apple και @AppleSupport για το δώρο των Χριστουγέννων ... μετά την ενημέρωση του iPhone στο iOS 12.1.2, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη μεταφορά κυψελοειδών δεδομένων. Επαναφέρω τη συσκευή μου και τώρα δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. "

Προς το παρόν, ο κατασκευαστής του iPhone δεν έχει σχολιάσει την κατάσταση. Εάν έχετε αυτό το είδος προβλήματος, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προσωρινή λύση.

Απενεργοποιήστε τις "Κλήσεις Wi-Fi" στο μενού "Κινητή επικοινωνία" στις "Ρυθμίσεις".

Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις δεδομένων" -> "Φωνή και δεδομένα" -> "LTE" και επιλέξτε "Μόνο δεδομένα".

Η Apple πιθανόν να διορθώσει αυτό το σφάλμα στην ενημερωμένη έκδοση του iOS 12.1.3, η οποία βρίσκεται ήδη σε beta δοκιμές για προγραμματιστές.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ