2018-12-25 23:37:15
Φωτογραφία για Ευχές απο τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΡΑΧΑ, Διαχειριστή της Σελίδας Αναμνήσεις-Έθιμα Φυτειωτών
           Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και όχι απλώς καλές γιορτές, διότι πολύ απλά όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ξεχάσει ότι τα χριστουγενα,οπως φανερώνει και η ίδια η λέξη αφορούν τη γέννηση του θεανθρώπου χριστού και τον ερχομό του στον κόσμο για την σωτηρία του ανθρώπου.

      Δυστυχώς όπως και κάθε χρόνια ο Χριστός είναι ο μεγάλος απών από τις καρδιές και τα σπίτια μας. Αυτόν διδάσκει η ορθόδοξη χριστιανική παράδοση μας και αυτόν τιμά και λατρεύει διαχρονικά η εκκλησία μας...     Ας ενσκήψουμε πάνω από αυτή την παράδοση για να δούμε ποιο είναι πραγματικά το νόημα των Χριστουγέννων.

              Ωστόσο το να εύχεται κάποιος χαρά, υγεία και ευτυχία και κάθε καλό στις οικογένειες των συνανθρώπων του και στη σχέση του με τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι καλό και ευλογημένο. Αυτά τα εύχεται διαρκώς αυτή η σελίδα που υπηρετεί τη λαογραφία τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, είναι αναγκαίο όμως επειδή αυτή η σελίδα προβάλλει επίσης και την ορθόδοξη χριστιανική παράδοση να αναφερθεί στην πηγή αυτής της παραδόσεως που είναι ο χριστός.

      Καλά Χριστούγεννα και να περάσετε ευτυχισμένα τις Άγιες αυτές ημέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΧΑΣ

Διαχειριστής της Σελίδας 

"Αναμνήσεις-Έθιμα Φυτειωτών"
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ