2018-12-26 17:39:36
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε το νέο εργαλείο Electra για το Jailbreak
Παρά το γεγονός ότι οι χρήστες είναι σχεδόν απελπισμένοι για να πάρουν ένα νέο εργαλείο του jailbreak για τις τρέχουσες εκδόσεις του iOS, οι προγραμματιστές συνεχίζουν να βελτιώνουν τα εργαλεία για το firmware του iPhone.  

Οι δημιουργοί του jailbreak Electra κυκλοφόρησαν το Electra 1.1.0, το οποίο σας επιτρέπει να χακαρετε το iPhone που τρέχει το iOS 11 - iOS 11.4 beta 3. Στη νέα κατασκευή του exploit, οι προγραμματιστές έχουν εξαλείψει όλα τα λάθη προηγούμενων εκδόσεων και έχουν επικεντρωθεί στη βελτίωση της σταθερότητας του έργου του.

Σύμφωνα με τα μέλη της ομάδας Electra, η νέα έκδοση του jailbreak αποδείχθηκε πολύ πιο σταθερή από τους προκατόχους της. Μετά την εγκατάσταση του Electra 1.1.0, τα iPhones και iPads δεν θα κλείσουν και θα ξανά παγώσουν για κανένα λόγο απο προβλήματα. Οι προγραμματιστές σημείωσαν επίσης ότι το Electra 1.1.0 έχει δοκιμαστεί σε συμβατές συσκευές για περισσότερο από τέσσερις μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι δημιουργοί κατόρθωσαν να εξαλείψουν τα περισσότερα από τα λάθη στο jailbreak.


Αν χρησιμοποιούσατε προηγούμενες εκδόσεις του Electra, τότε για να εγκαταστήσετε μια νέα έκδοση, πρέπει απλώς να εκτελέσετε ξανά το εργαλείο και να ξαναγράψετε το jailbreak από την αρχή. Θυμηθείτε ότι το Electra είναι ενα ημι-δεμένο jailbreak και θα πρέπει να εγκατασταθεί μετά από κάθε επανεκκίνηση της συσκευής. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρειάζεται να συνδέσετε το smartphone ή το tablet με τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να εκτελέσετε το jailbreak στη συσκευή με την εφαρμογή του Electra.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν νέα σχετικά με την πιθανή συμβατότητα του jailbreak με το iOS 12.

                                 

 iOS 11.2 - 11.4b3: https://coolstar.org/electra/ 

 iOS 11.0 - 11.1.2: https://coolstar.org/electra1112/ 
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ