2018-12-26 18:40:17
Φωτογραφία για Τράκαρε 20 οχήματα και δεν το… κατάλαβε!
Πολύωρη καταδίωξη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου για να σταματήσουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο

Ούτε καν πήρε είδηση τι έκανε ένας άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος διήνυσε μια απόσταση 26 χιλιομέτρων, από τη Νέα Αγχίαλο μέχρι την Αγριά Μαγνησίας μέσω Βόλου, οδηγώντας με ταχύτητα στο… αντίθετο ρεύμα και τρακάροντας 20 οχήματα!

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου ξεκίνησαν πολύωρη καταδίωξη για να σταματήσουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο προκάλεσε μικρές ζημιές στα περισσότερα σταθμευμένα και εν κινήσει αυτοκίνητα και πιο μεγάλες σε τρία από αυτά. Όμως, ο οδηγός πέρασε μέσα από τον Βόλο και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του ως την Αγριά, όπου εγκλωβίστηκε από περιπολικά της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με το Thenewspaper.gr, ο δράστης δεν είχε καταλάβει καμία από τις συγκρούσεις και έδειξε ξαφνιασμένος όταν είδε και το δικό του αυτοκίνητο να έχει υποστεί ζημιές. Πάντως, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου διέταξε να εξεταστεί από ειδικούς στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Βόλου για να αποφασίσει αν θα διατάξει τον εγκλεισμό του. Όσο για τους οδηγούς που υπέστησαν ζημιές, κλήθηκαν στην Τροχαία για να υποβάλουν δηλώσει
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ