2018-12-29 22:48:24
Φωτογραφία για Όλα όσα πρέπει να κάνεις το 2019, γιατί αλλιώς … θα το μετανιώσεις!
Όλοι μας θα θέλαμε το 2019 να είναι η καλύτερη χρονιά και αυτή που θα απολαύσουμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη!

Αποφάσισε να γίνεις ο άνθρωπος που θα ήθελες να είσαι και κάν’ το πραγματικότητα.

Κάνε ένα μικρό makeover στο σπίτι σου

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις τη χρονιά σου μένοντας σε ένα σπίτι που αγαπάς. Κάνε μικρές, οικονομικές αλλαγές έτσι ώστε να χαίρεσαι να περνάς το χρόνο σου στο σπίτι. Πάρε μερικά νέα μαξιλάρια, άλλαξε τα καλύμματα των καναπέδων σου και στόλισε το σπίτι σου με όμορφα κεράκια.

Απόκτησε αυτοπεποίθηση

Απόκτησε την αυτοπεποίθηση που σου λείπει και φτιάξε κάθε σχέση στη ζωή σου. Δείξε το νέο σου εαυτό στη δουλειά, στο σπίτι και σε όλες τις σχέσεις σου. Κατανόησε τις αδυναμίες σου και τόνισε περισσότερο τα προτερήματά σου.

Μάθε μια νέα, πολύπλοκη συνταγή

Σίγουρα θα ξέρεις να φτιάχνεις τα κλασικά (πατάτες τηγανιτές, αβγά, μακαρόνια και μπριζόλες), αλλά τι θα έλεγες να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα και να μάθεις να φτιάχνεις κάτι λίγο πιο πολύπλοκο. Οργάνωσε ένα δείπνο για τους φίλους σου και φτιάξ’ τους κάτι που δεν έχεις φτιάξει ποτέ ξανά στο παρελθόν.


Πήγαινε κάπου που δεν έχεις πάει ποτέ ξανά

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα και να πας κάπου στο εξωτερικό. Μπορείς να ανακαλύψεις υπέροχες γωνιές της Ελλάδας τις οποίες δεν έχεις επισκεφτεί ποτέ.

Βγάλε την αταξία από τη ζωή σου

Ένα τακτικό σπίτι θα φέρει ηρεμία και γαλήνη όχι μόνο στα μάτια, αλλά και στην ψυχή σου. Οργάνωσε κάθε γωνιά του σπιτιού σου και διατήρησε κάθε χώρο σου καθαρό για πάντα.

Φύγε από οποιαδήποτε σχέση δεν σε κάνει ευτυχισμένη/ο

Ήρθε η ώρα να ρίξεις μια πιο κοντινή ματιά στις σχέσεις σου. Αν δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις σε μια σχέση σου (είτε είναι φιλική, είτε ρομαντική), μπορείς πολύ απλά να την τερματίσεις ή να την αλλάξεις. Μια δυστυχισμένη σχέση δεν κάνει καλό στην ψυχή σου.

Πηγή: Emily Vagia - keepup.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ