2018-12-29 23:30:38
Φωτογραφία για Συνελήφθη «δίδυμο» ληστών που ρήμαζε την Φθιώτιδα
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, της Δ/νσης Φθιώτιδας κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη δυο νεαρών που είχαν αναστατώσει τα Καμένα Βούρλα και όλη τη Λοκρίδα με κλοπές και ληστείες.

Ήξεραν ότι κάποια από αυτές τις ημέρες θα πηγαίναν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην Αταλάντη, όχι για να πουν τα κάλαντα, αλλά για να πάρουν τα ακριβά πράγματα που είχαν παραγγείλει χωρίς χρήματα.

Το ίδιο είχαν επιχειρήσει να κάνουν ανεπιτυχώς και στην ίδια εταιρεία στα Καμμένα Βούρλα, εισβάλλοντας μέσα ο ένας με κουκούλα και ψεύτικο πιστόλι.

Την Παρασκευή επαναλήφθηκε η ίδια ιστορία. Ο ένας περίμενε στο αυτοκίνητο και ο άλλος μπήκε μέσα με τη κουκούλα για να πάρει τα πράγματα, αλλά κάτι "στράβωσε" και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί όμως της Ασφάλειας ήταν εκεί, είδαν το αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε και ήταν εύκολο πλέον να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για δυο νεαρούς από την περιοχή της Λοκρίδας. Ο ένας μάλιστα δεν έχει ακόμη συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ενώ ο φίλος του είναι λίγο μεγαλύτερος.

Οι δυο νεαροί φέρεται να ομολόγησαν τη δράση τους, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν κουκούλες και άλλα αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιήσει στην παράνομη δράση τους.

Πηγή: enikos με πληροφορίες από Lamiareport.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ