2018-12-30 06:39:32
Φωτογραφία για Εθιμοτυπικές συναντήσεις της ΕΣΠΕΕ Σερρών
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών πραγματοποίησε συνάντηση με τη Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ν.Δ. κα Αραμπατζή Φωτεινή.

          Το Σωματείο ανέπτυξε στη κα Βουλευτή τη θεματολογία των επιδιωκόμενων στόχων του και ιδίως επικεντρώθηκε στα θέματα μεταθέσεων και διαφάνειας των κριτηρίων τους, τη νυχτερινή αποζημίωση των στρατιωτικών, το ύψος της αποπληρωμής των πλασματικών ετών, την έγκαιρη καταβολή του εφ’ άπαξ βοηθήματος, τον εργασιακό εναρμονισμό των εν ενεργεία στρατιωτικών βάσει της Ευρωπαϊκής οδηγίας υπ΄αριθμ 90270/ΕΟΚ, την υγειονομική περίθαλψη των στελεχών των Ε.Δ. και της ελεύθερης-άνευ τιμήματος πρόσβασης του σταθμού διοδίων στο Στρυμονικό Σερρών, κατά το χρόνο μετάβασης των στελεχών στον εργασιακό τους χώρο και επιστροφής στο μόνιμο τόπο διαμονής τους.

          Η κα Αραμπατζή άκουσε με ενδιαφέρον τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και οι δύο πλευρές υποσχέθηκαν περαιτέρω συνεργασία για αντιμετώπιση των τιθέμενων ζητημάτων από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.


          Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών υπό το πνεύμα της αρχής της πολιτικής ουδετερότητας συνεχίζει στην ανάδειξη των σοβαρών και λογικών θεμάτων που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς του νομού Σερρών και αναμένει ουσιαστική θεραπεία των παθογενειών από τους θεσμικούς εκπροσώπους της Ελληνικής Βουλής.

     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αθανάσιος Μακράκης

Παναγιώτης Σαρακατσάνης

Υπολοχαγός (ΠΒ)

Λοχαγός (ΥΠ)

             6947293370                                                             6977566243
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ