2018-12-30 09:05:29
Φωτογραφία για Τα πρώτα σχέδια του ΑΝΤ1 στη μυθοπλασία...
Από νωρίς θέλει φέτος ο ΑΝΤ1 να "καταστρώσει" τα πρώτα σχέδια του όσον αφορά την ελληνική μυθοπλασία για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Βλέπετε, φέτος αποδείχθηκε πως χάρη στις ελληνικές σειρές μπόρεσε το κανάλι να ανέβει σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες.

Σίγουρο είναι πως συνεχίζει για δεύτερη σεζόν η σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα", ενώ πολύ πιθανό είναι να συμβεί το ίδιο και με τη σειρά "Πέτα τη Φριτέζα", με την προυπόθεση πάντα πως τα νούμερα θα συνεχίσουν να είναι υψηλά.

Αγωνία επικρατεί για τις επιδόσεις που θα σημειώσει η νέα κωμική σειρά που ακούει στο όνομα "Μη ψαρώνεις" με πρωταγωνιστές τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη. Στον ΑΝΤ1 ευελπιστούν πως αν το νέο σήριαλ πάει καλά, τότε θα έχει ένα εξασφαλισμένο εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Σιγά σιγά μπαίνει και σε φάση παραγωγή η σειρά εποχής "Άγριες Μέλισσες", που θα αντικαταστήσουν την "Επιστροφή". Πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημα και για αυτό το λόγο απαιτούνται πολλοί μήνες προετοιμασίας.

Τέλος, στα ανεπίσημα σχέδια του σταθμού υπάρχει η επιστροφή του "Καφέ της Χαράς". Τόσο η πλευρά του σταθμού, όσο και ο Χάρης Ρώμας "ποντάρουν" πολύ σε αυτό το comeback. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ